הזמר וענק הגיטרה יצחק קלפטר הלך הערב (חמישי) לעולמו בגיל 72. קלפטר, אוהד מושבע של הפועל תל אביב, הותיר חותם גם על הספורט הישראלי כשהלחין והיה אחד המבצעים של שיר האליפות של הפועל תל אביב "השדים האדומים" בתום עונת 1980/81.
מהפועל תל אביב נמסר הערב: "מועדון הפועל תל אביב מרכין ראש על לכתו בטרם עת של הזמר, המלחין והיוצר, יצחק קלפטר, אוהד הקבוצה. קלפטר הלחין ואף ביצע את שיר האליפות של 80/81, "השדים האדומים", ביחד עם יגאל בשן וחנן יובל. שיר שנכתב על ידי עלי מוהר. יהי זכרו ברוך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנומועדון הכדורגל הפועל הכשרה תל אביב מרכין ראש על לכתו בטרם עת של הזמר, המלחין והיוצר, יצחק קלפטר, אוהד הקבוצה.
— HapoelTelAviv (@HapoelTelAvivFC) December 8, 2022
קלפטר הלחין ואף ביצע את שיר האליפות של 80/81, ״השדים האדומים״, ביחד עם יגאל בשן וחנן יובל. שיר שנכתב ע״י עלי מוהר.
יהי זכרו ברוך. pic.twitter.com/bStPpUjUir