אליפות ארה"ב: נדאל טייל לשמינית הגמר

שור ממיורקה גבר 0:6, 1:6, 5:7 על גאסקה ושמר על מאזן מושלם מול הצרפתי • המדורגת ראשונה איגה שביונטק, המשיכה להרשים

רפא נדאל. תנסו לעצור אותו, צילום: אי-פי

הסיבוב השלישי באליפות ארה”ב הפתוחה נמשך הלילה (בין שבת לראשון) עם רפאל נדאל, שיאן הזכיות בגראנד סלאם, שלא התקשה לדלג לשמינית הגמר אחרי שעבר את רישארד גאסקה הצרפתי בצורה חלקה, 0:6, 1:6, 5:7.

השור ממאיורקה, סיים את העבודה תוך שעתיים ורבע בשלוש מערכות בלבד בדרך למאזן מרשים של 0:18 מול הצרפתי.

רפא נדאל. תנסו לעצור אותו, צילום: רויטרס

גם קרלוס אלקראס (3) עלה ל-16 הגדולים אחרי ניצחון בשלוש מערכות 3:6, 3:6, 3:6 על חשבון ג'נסון ברוקסבי המקומי. האיטלקי יאניק סינר, המדורג 13 בעולם, ניצח את ברנדון נקאשימה, האמריקאי עם 6:3, 4:6, 1:6, 2:6.

אצל הנשים, המדורגת ראשונה איגה שביונטק, גברה 3:6, 4:6 על לורן דייויס המקומית בדרך לסיבוב הרביעי. ארינה סבלנקה הבלארוסית המדורגת שישית בעולם, ניצחה 0:6, 2:6 את קלרה בורל וגם תהיה בסיבוב הרביעי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קרולינה פלישקובה מצ'כיה עברה את בלינדה בנצ’יץ’ השווייצרית עם 7:5, 4:6, 3:6.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר