ואן אובריים: "התייעצתי עם זהבי ודסה לפני שהגעתי למכבי ת"א"

הקשר היהודי, שהצטרף לצהובים בקיץ הנוכחי, בראיון לאתר הרשמי: "רציתי להגיע לקבוצה שתתחרה על האליפות. הייתי עד עכשיו בקבוצות שמתחרות על מקומות 3-4. מכבי זה המועדון הגדול בישראל"

ואן אובריים. מאוהב בישראל, צילום: אלן שיבר

שלושה שבועות לאחר שהצטרף למכבי תל אביב, יוריס ואן אובריים, שהגיע לקרית שלום מאוטרכט מהליגה ההולנדית הבכירה, מדבר לראשונה. במהלך מחנה האימונים במירלו, הקשר היהודי בן ה-28, התפנה לספר לאתר הרשמי של הצהובים על הסיבות שהביאו אותו לבחור דווקא במכבי, ועל ההתרשמות שלו מהחבורה של איביץ'.

"הכרתי את מכבי וידעתי לפני שהצטרפתי שהיא תמיד מתחרה על האליפות ושמדובר במועדון הגדול בישראל", הסביר ואן אובריים, "הם תמיד מתחרים במפעלים אירופיים. הייתי בקבוצות שהתחרו על מקומות 3-4 וכעת אני רוצה להיות במועדון שמתחרה על אליפות. לפני שהצטרפתי דיברתי עם ערן זהבי ועם אלי דסה. אין ספק שזהבי הוא אחד הגדולים".

ואן אובריים. מאוהב בישראל, צילום: האתר הרשמי

על ההתאקלמות בישראל: "החברים לקבוצה היו נחמדים אליי מהיום הראשון, שיתפו אותי במידע בנוגע לתל אביב. התחלנו את העונה במחנה אימונים וזה עזר לי המון להתחבר לחברים החדשים. אני מתכוון לקחת מספר שיעורים בעברית. חברה שלי מאוד אוהבת העיר. החוף פה נחמד, מזג האוויר נהדר יש פה מסעדות טובות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על העבודה על הדשא: "אני קשר שמשחק עם הרבה אנרגיות. אני אוהב להחזיק בכדור ומנסה תמיד להפעיל לחץ על היריב. אני יכול לשחק במספר עמדות, תלוי מה המאמן מצפה ממני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר