המועמד הראשון בהפועל חיפה: בלבול ייפגש עם כץ

יממה לאחר ההודעה הרשמית על פרידה מאלישע לוי, במועדון האדום מתכוונים לפתוח בסבב שיחות עם מספר מועמדים • גם סלובודן דראפיץ' ושלומי דורה צפויים להיפגש עם הבעלים

מרקו בלבול. הדרך החדשה שלו , צילום: עמי שומן

יממה לאחר ההודעה הרשמית על פרידה מאלישע לוי בתום העונה, ובהפועל חיפה מכינים את הקרקע למאמן הבא. הבעלים יואב כץ ייפגש ביממה הקרובה עם מרקו בלבול, אחד המועמדים המובילים לאימון הקבוצה.

אחריו צפויות פגישות נוספות, ככל הנראה עם סלובודן דראפיץ' ושלומי דורה. לכל מאמן שיגיע לקרית חיים, ברור כי יצטרך לבנות את הקבוצה מחדש. מבחינת בלבול, הרצון הוא להגיע עם צוות מקצועי משלו, כולל עוזר זר, ככל הנראה פול גרובס שעבד עימו במכבי חיפה. בלבול מחזיק מאוד גם מגיורא אנטמן והיה רוצה אותו כמאמן שוערים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הדרישות הללו לכאורה לגיטימיות ובסיסיות, אך בהפועל חיפה קיים צוות שעובד הרבה שנים ומוערך על ידי יואב כץ. בין היתר מדובר בעוזר המאמן מאיר בן מרגי, מאמן השוערים פיני אברהם ומאמן הכושר דני ביבס. כל המאמנים האחרונים, קיבלו את הרצון של כץ להשאיר את אנשי המערכת שלו. בלבול יעדיף להביא את האנשים שלו, אך רק אחרי הפגישה יוכרע אם כך יהיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר