קשר של טרור: החשוד בפיצוץ כלי רכב סמוך למלון טראמפ בלאס וגאס והחשוד במתקפת הטרור בעיר ניו אורלינס שירתו יחד באותו בסיס של צבא ארצות הברית.
תחקיר של רשת החדשות האמריקנית "דנבר7" חושף כי בין שני החשודים קיים קשר וכי שניהם השכירו את כלי הרכב בו השתמשו לביצוע הפיגוע באותה סוכנות רכב .
מת'יו ליבלסברג חשוד ששכר רכב של חברת טסלה בעיר קולורדו ספרינגס, העמיס אותה בזיקוקים ומכלי גז נפיץ, נסע בה למדינת נבדה ופוצץ אותה מול מלון של רשת טראמפ. שמסוד דין ג'באר חשוד שהרג 15 בני אדם בפיגוע דריסה וירי ברובע הצרפתי בניו אורלינס בערב השנה החדשה.
ג'באר התגייס לצבא ארצות הברית בשנת 2007 ועבד במשאבי אנוש ובמחלקת ובמחלקת טכנולוגיית מידע. במשטרה חושדים כי האיש לא פעל לבדו וכמה בני אדם סייעו לו בתכנון וביצוע המתקפה. הוא שירת באפגניסטן במשך שנתיים ועבר לשירות מילואים בשנת 2015. על פי הדיווחים בארצות הברית, גם ליבלסברג שירת באותו בסיס, אך מעט מאוד ידוע על השירות הצבאי שלו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו