"רעיונות, כמו התיישבות בעזה - הם מבורכים". בן גביר. צילום: אורן בן חקון, גדעון מרקוביץ'

בן גביר מנסה לחסל סיכוי לעסקת חטופים: "התנאים כרגע לא רלוונטיים, רה"מ לא רוצה שנצא מהממשלה"

השר התראיין לגלי צה"ל, ואמר כי "הפעמים היחידות שניצחנו את אויבינו היו כשלקחנו מהם שטח" • אותו זה לא מספק, והוא הצהיר שמעוניים גם בעידוד הגירה • דורון, אביו המאמץ של החטוף עידן אלכסנדר: "הוא שכח את הערכים הכי בסיסיים"

[object Object]

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התייחס הבוקר (ראשון) בראיון לגלי צה"ל לדיווחים על המגעים לעסקת חטופים ואמר כי "התנאים שכרגע מדברים עליהם לא רלוונטיים מבחינתי - ורה"מ מאוד לא רוצה שעוצמה יהודית תצא מהממשלה".

בהמשך, הצהיר כוונות בתוכנית של ספי ויניר: "רעיונות כמו התיישבות בעזה הם מבורכים, הפעמים היחידות שניצחנו את אויבינו היו כשלקחנו מהם שטח. אבל אותי זה לא מספק - אני רוצה גם עידוד הגירה".

סרטונו פורסם אתמול ע"י חמאס. החייל החטוף עידן אלכסנדר, צילום: ללא

דורון, אביו המאמץ של החטוף עידן אלכסנדר שסרטונו פורסם אתמול (שבת), הגיב על דברי בן גביר: "יש לו חלומות הזויים - ליישב את עזה לפני שמוציאים משם 101 אנשים שלא רוצים להיות שם? הוא שכח את הערכים הכי בסיסיים", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו