Loading...

משפחות החטופים הגיעו להפגין מחוץ לביתו של בני גנץ // השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

גנץ למשפחות החטופים: "נגיע לקהיר כשהתנאים יאפשרו"

נציגי משפחות החטופים הפגינו מול בתיהם של חברי הקבינט וקראו לשחרור המיידי של יקיריהם • "איך יכול להיות שהערכים של פדיון שבויים וערבות הדדית לא מתממשים כבר?", צעקו מול ביתו השר גלנט

משפחות החטופים הפגינו הבוקר (שני) מול בתיהם של כמה חברי ממשלה, בהם השר בני גנץ, שר הביטחון יואב גלנט והשר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר. 

במהלך ההפגנה שנערכה מול ביתו של גנץ , יצא יו"ר המחנה הממלכתי לשוחח עם נציגי משפחות חטופים ואמר להם: "הצוות יגיע לקהיר כשהתנאים יאפשרו, אנחנו לא רוצים ללכת לשם בשביל לא להביא שום דבר".

הפגנה מול ביתו של השר גלנט, צילום: ללא

בהפגנה מול ביתו של גלנט בעמיקם, קרא ברק בן עזרא, אחיינו של החטוף אברהם מונדר: "דודי האהוב אברהם, אני מנסה לחשוב מה עובר לך בראש באותם ימים ולילות אינסופיים בעזה.
אתה בטוח שואל את עצמך: איך הפקירו אותי באותה שבת שחורה?! איך אפשרו למאות מפלצות בחמאס להשתולל בניר עוז ולרצוח את בני רועי שכל כך אהבתי?

"איך צבא כל כך חזק - בפיקודך, שר הביטחון - השאיר אותי להיאבק בגיל 79 בידיים חשופות על הידית של הממ"ד כדי להגן על משפחתי מול מחבלים צמאי דם? ואיך זה שראיתי שחוטפים את אשתי רותי, ואת קרן, ואת אוהד נכדי היחיד והמיוחד? איך יכול להיות ש-136 יום אני זרוק על מזרן מעופש על רצפה של מנהרה, בלי אוויר, בלי אוכל, בלי אור, בלי תרופות, בלי מזון, המדינה שלי בטח השתגעה".

משפחות החטופים הפגינו מחוץ לביתו של גלנט %2F%2F השימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

עוד הוסיף בן עזרא: "איך יכול להיות שהערכים של פדיון שבויים וערבות הדדית לא מתממשים כבר, לעזאזאל?! איך יכול להיות שהפכתי למטרד שמפריע למנהיגי המדינה להשיג הישגים פוליטיים?!".

הפגנה מול ביתו של השר דרמר, צילום: ללא
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...