מכתב נוסף עם קליע נשלח למשפחת בנט

המכתב הפעם יועד לבנו יוני • בתחילת השבוע פורסם כי מכתב דומה נשלח למקום עבודתה של רעיית רה"מ • יוני בנט התייחס השבוע למכתב הראשון: "המוח של אנשים מתבשל מהשטיפות מוח ומגיע להם לשבת בכלא"

משפחת בנט, ארכיון, צילום: מתוך פייסבוק

מכתב שני עם קליע נשלח למשפחת ראש הממשלה נפתלי בנט,  כשהפעם הוא יועד לאחד מבניו, יוני בנט. כך פורסם היום (חמישי) לראשונה בחדשות 12 על ידי עמית סגל ואושר מאוחר יותר על ידי המשטרה.

מהמשטרה נמסר כי "לאור מכתב נוסף שנשלח בחשד לאיומים ברצח ובתוכו כדור חי של נשק שהופנה כלפי משפחת ראש הממשלה והועבר למשטרת ישראל. אנו מדגישים כי קיים צו איסור פרסום גורף על כל פרט מפרטי החקירה לרבות מעורבים. החקירה מנוהלת ביחידה להב 433 בשיתוף שירות הביטחון הכללי".

משפחה תחת איומים. ביתו של ראש הממשלה בנט ברעננה, צילום: ללא

כזכור, בתחילת השבוע פורסם כי נשלח מכתב למקום עבודתה של גילת בנט, רעיית ראש הממשלה. המשטרה והשב"כ פתחו בחקירה.

יוני בנט, שהמכתב השני כאמור יועד אליו, כתב השבוע פוסט לאחר שנשלח המכתב הראשון. "כל כך כך עצוב שדברים כאלה קורים בגלל הסתה, והמוח של אנשים מתבשל מאנשים (אני לא רוצה לקרוא להם אנשים) שיש להם במה והם משפיעים ומגיע להם לשבת בכלא מכל השטיפות מוח שהם גורמים לאנשים", כתב בין היתר בנט הצעיר בחשבון האינסטגרם שלו. 

מכתב האיומים גרר שורה של גינויים מימין ומשמאל במערכת הפוליטית. ראש הממשלה נפתלי בנט התייחס בחשבון הפייסבוק למכתב האיומים הראשון וכתב: "סכסוך פוליטי, לא משנה כמה הוא עמוק, לא צריך להגיע לאלימות, לבריונות ולאיומי מוות. אנחנו צריכים לעשות הכל, כמנהיגים וכאזרחים שעתידם ועתיד ילדיהם במדינה הזאת, כדי שתופעות כאלה פשוט לא יתקיימו. כולנו אנשים. ויכוחים וחילוקי דעות - כן. בריונות ואיומים - לא. אני ראש ממשלה ואיש פוליטי, אבל אני גם בעל ואבא, וחובתי היא גם לשמור על אשתי ועל ילדיי. עלינו להנמיך את הלהבות של השיח הפוליטי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר