חשד: גבר הכה בת 70 כשהאכילה חתולים

תושבת בת ים, לורי עזריה, בשיחה עם "ישראל היום": "בנאדם גדול וחזק בא אליי, צרח, לקח את בקבוק החלב ולא הפסיק להכות אותי בראש ובגוף" • המשטרה: "פתחנו בחקירה, שבמסגרתה תושאלו שכנים רבים, ותוך זמן קצר עוכב לחקירה חשוד במעשה"

פניה של לורי עזריה לאחר המקרה שבו שכנה תקף אותה לכאורה // צילום: אמבר עזריה

מקרה מזעזע בבת ים: לורי עזריה, אישה נכה בת 70, הוכתה על ידי שכן מהבניין הסמוך רק בגלל שהאכילה חתולים. בתה, אמבר עזריה שמתגוררת בסמוך אליה, פרסמה אמש (שישי) פוסט שבו היא מגוללת את הסיפור הקשה ומטיחה האשמות במשטרה.

צילום: אמבר עזריה

בשיחה עם לורי עזריה, היא מספרת על המקרה הקשה: "דאגתי לחתולים בסביבת הבית שלי לאחר שמישהי באזור כאן מתה. היא נהגה לעשות את זה ועכשיו אני עושה את זה כבר כמה שבועות. ירדתי עם בקבוק חלב כדי להאכיל את החתלתולים הקטנים ובנאדם גדול וחזק בא אליי, צרח, לקח את בקבוק החלב שהיה כמעט מלא ולא הפסיק להכות אותי בראש ובכל חלקי הגוף, בעיקר בפנים. אנשים ראו את זה ולא עשו כלום. מישהו בסוף קרא למשטרה אבל האיש כבר עזב".

"במשטרה אמרו לי לצלם אותו אם אני רואה אותו שוב, צילמתי אבל הוא לקח לי את הטלפון וזרק אותו רחוק. אני אישה בת 70 על כיסא גלגלים. גבר חזק בשנות ה-40 לחייו הכה אותי רק כי האכלתי חתולים קטנים, זה לא אמור לקרות לאף אחד ובמיוחד לא לנכים ולמבוגרים חסרי אונים שלא יכולים להגן על עצמם. אני פונה לכל מי שרואה את זה, תגנו על מבוגרים ונכים אם אתם רואים דבר כזה", סיכמה.

בפוסט שכתבה בתה אמבר, היא מספרת על ראשים ערופים של חתולים שצצו מאז אירוע האלימות הראשון. "במקרה השני שאמי ניסתה לצלם את האיש, הוא הכה אותה שוב: כולה מלאה בסימנים כחולים כמו שניתן לראות בתמונות. המשטרה לא תפסה אותו למרות שהגשנו שלוש תלונות במשטרת בת ים וכבר עברו תשעה ימים מאז המקרה הראשון. אימא שלי בסך הכל האכילה חתולים, היא נתנה להם חלב, זה החטא הגדול שלה".

עוד הוסיפה אמבר: "אלו היו גורים גוססים, הדבר הכי אנושי הוא להציל אותם. עכשיו יש גם חתולים מתים שדרכו להם על הראש ליד הבית של אימא שלי. היא מפחדת לצאת מהבית וחוששת לחייה. אני לא באה לבקר את משטרת ישראל, רק להבהיר את חומרת המצב ומבקשת שמישהו יטפל בזה בהקדם. היום זה מכות ומחר זה יכול להסתיים ברצח".

תגובת המשטרה:

"הפרטים חוטאים לאמת, שכן המשטרה דווקא עיכבה לחקירה חשוד במעשה התקיפה והחקירה עדיין מתנהלת בימים אלו. מיד עם קבלת הדיווח במוקד 100 של המשטרה, הגיעו למקום שוטרים, גבו תלונה מהמתלוננת שסיפרה כי בעקבות ויכוח עם שכן אחר, הוכתה באמצעות בקבוק פלסטיק ריק. משטרת ישראל פתחה בחקירה, במהלכה התברר כי המתלוננת נוהגת לשפוך חלב עבור חתולי הרחוב בכניסה לבנייני מגורים ומתעלמת מבקשת שכנים לחדול מכך".

"למען הסר ספק", הדגישו במשטרה, "לא הוגשה במשטרה תלונה אודות הנחת ראשי החתולים. משטרת ישראל רואה בחומרה כל מעשה אלימות או בריונות באשר הוא, ובפרט כשהוא מופנה נגד קשישים וחסרי ישע, ולכן תמשיך לחקור את המקרה ביסודיות ובמקצועיות במטרה להגיע לחקר האמת".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר