לא ייאמן: כמעט 16 שנה עברו מאז שכביש עוקף א־לובן ורנתיס נסלל, אך משרדי הממשלה לא מצליחים למצוא את התקציב להשלמת מקטע של שני קילומטרים בלבד.
הכביש האסטרטגי, רחב הידיים, שהיה אמור לתת מענה ביטחוני לתושבי אזור מערב השומרון וגישה מהירה למרכז - עומד שומם. לפיכך, התושבים נאלצים לנסוע דרך הכפרים א־לובן ורנתיס, לעמוד בפקקים בכבישים הצרים של הכפרים ולהיות חשופים ליידוי אבנים ולניסיונות שוד וגניבה.
לפני שנה נראה היה כי נמצא התקציב המיוחל. שרת התחבורה דאז, מירי רגב, ושר האוצר לשעבר, ישראל כץ, הכריזו בחגיגיות כי נמצא תקציב בסך 76 מיליון שקלים להשלמת המקטע וכי העבודות יחלו בקרוב, אך בדיקת "ישראל היום" מעלה ששום דבר לא נעשה מאז, והתקציב הוסט לפרויקטים אחרים ביו"ש. בין הפרויקטים: הרחבת כביש המנהרות וסלילת כביש חווארה. העלויות להשלמת המקטע התבררו כגבוהות יותר ממה שהוערך - 18 מיליון שקלים יותר, בין היתר בשל מרכיבי הביטחון הנדרשים עבור הכביש, כמו נקודת בידוק.
כאמור, עשרות אלפי התושבים שגרים באזור ימשיכו לסכן את חייהם, ועתידו של הכביש, שנסלל לפני 16 שנה בהשקעה של יותר מ־250 מיליון שקל - לוט בערפל.
"ויכוח בין משרדי הממשלה"
נזכיר כי ב־2017 חשפנו את קיומו של הכביש, שעמד שומם ושהשימוש העיקרי בו היה למרוצים פיראטיים בסופי שבוע. לאחר הפרסום ב"ישראל היום", ראשי המועצות ביו"ש פתחו בשביתת רעב מול בית ראש הממשלה, בדרישה להקצות תקציבים לכבישים העוקפים ביו"ש, שביניהם גם הכביש המדובר.
לאחר שלושה שבועות, בתום משא ומתן, סוכם על הקצאת תקציב להסדרת הכבישים העוקפים, אבל רק שלוש שנים לאחר מכן נמצא התקציב להשלמת כביש עוקף א־לובן, והשרה רגב הודיעה כי העבודות יחלו במיידי.
רון לובה, חבר מועצת בית אריה־עופרים, מוביל את המאבק להשלמת המקטע החסר עם התושבים. "מצער לראות שסלילתו של הכביש, שאמור להוות ציר תנועה מרכזי, שוב נופלת בגלל ויכוח בין משרדי הממשלה, המעבירים את האחריות מהאחד לשני", אמר לובה, והוסיף: "בינתיים, בשטח, עשרות אלפי אזרחי מדינת ישראל ימשיכו לסבול ולהיות קורבנות של המציאות הפוליטית בישראל".
לסיום אמר: "ראש הממשלה נפתלי בנט הוא תושב בית אריה לשעבר, ומכיר את המורכבות האסטרטגית באזור. בזמן שאנו נמצאים בתנופת בנייה של 1,000 יחידות דיור חדשות ופיתוח אזור תעשייה, שיהווה מקום פרנסה ליהודים וערבים כאחד, זה הזמן להסתכל לתושבים בעיניים, להחזיר לשולחן את תקציב עוקף לובן ולהביא ביטחון ושגשוג לאזור".
ממשרד התחבורה נמסר: "נבחן את המקטע יחד עם כלל הכבישים המתוכננים, במסגרת התוכנית האסטרטגית לכבישים לחומש הקרוב. תעדוף הכבישים יגובש בהתאם למדיניות התעדוף לתחבורה ציבורית ולבטיחות בדרכים".
ממשרד האוצר נמסר: "במסגרת ההסכמים הקואליציוניים לשנת 2019 הוקצה תקציב לכמה פרויקטים, שביניהם השלמת כביש עוקף לובן. כלל הפרויקטים תוקצבו בהתאם לקצב התקדמות התכנון ופרסום המכרזים, ונכון להיות מלוא הסכום תוקצב. בעקבות התייקרות פרויקטים אחרים שהיו חלק מההסכם, פרויקט עוקף לובן תוקצב לתכנון בלבד. בחינה מחודשת של הכללת הפרויקט בתוכניות הפיתוח של משרד התחבורה צפויה להתקיים במסגרת גיבוש התוכנית האסטרטגית לדרכים, שעתידה להסתיים בשנה הקרובה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו