ירה לעבר הפורצים: "הוא קפץ עליי, נאבקנו ויריתי בו"

תושב כפר סבא שחזר כיצד שני תושבי קלקיליה פרצו לביתו • לטענתו הם תקפו אותו ולכן ירה לעברם • אחד מהם נפצע בינוני

המשטרה עצרה שניים בחשד למעורבות בפריצה // צילום אילוסטרציה: אי.אף.פי

מ', המתגורר בכפר סבא, היה הבוקר בביתו כשלפתע, בסביבות השעה 10:00, חדרו פורצים לביתו. "הייתי בבית, בשירותים, ושמעתי רעשים", הוא סיפר לחוקרי המשטרה, לאחר שירה בהם ופצע אחד מהם. "יצאתי מהשירותים וראיתי מישהו קופץ מהחלון ובורח", הוא משחזר.

מ' החליט לרדוף אחרי הפורץ ולתפוס אותו. הוא לקח את האקדח שהוא מחזיק ברישיון, נכנס לרכב והחל לחפש אחר הפורץ. הוא הבחין בפורץ יושב בתחנת אוטובוס לכיוון קלקיליה. "זיהיתי אותו לפי הבגדים שלו. ניגשתי אליו ודרשתי ממנו את הארנק שלי ועוד חפצים שהוא גנב מהבית. בארנק היה לי את כל התעודות וכרטיס האשראי וגם כסף מזומן. הפורץ קפץ עלי, הפיל אותי לרצפה ונאבקנו. הוא קרע לי את החולצה, הצליח להשתחרר והתחיל לברוח עם הפורץ השני, שהיה איתו. לקחתי את האקדח ויריתי לעברו", סיפר מ'. 

אל המקום הוזעקה משטרה ומ' סיפר לחוקרים את אשר אירע. השוטרים פתחו בסריקות ובשטח פתוח, בסמוך לצומת אייל, אותרו הפורצים, שניהם תושבי קלקיליה, כאשר אחד מהם נפצע בכתפו מהירי. השניים נעצרו והפורץ הירוי, שנפצע באורח קל עד בינוני, פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים מאיר בכפר סבא. 

מ' תושאל על ידי חוקרי המשטרה על הירי, ואמר: "לקחתי איתי את האקדח בשביל הגנה עצמית. הוא תקף אותי אז יריתי". 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר