גזר הדין בפרשה החמורה: בית המשפט המחוזי בירושלים גזר היום (שני) על קובי סטרוג, שהורשע בניסיון הרצח של זוגתו לשעבר לפני כשלוש שנים ובשיבוש מהלכי משפט, 13.5 שנות מאסר, מאסר על תנאי ופיצוי למתלוננת.
סטרוג איבד את בנו שחר ז"ל מפליטת כדור ביחידת דובדבן במרץ 2018. ניסיון הרצח אירע באוגוסט 2020, ובמהלכו הכה קובי סטרוג את זוגתו ל', שאיתה ניהל קשר סודי במשך 12 שנה.
קובי סטרוג הורשע (ארכיון)
בשלב הטיעונים לעונש ביקשה פרקליטות מחוז ירושלים (פלילי), באמצעות עו"ד זהר גיאת, להשית על סטרוג 15 שנות מאסר בפועל, מאסר על תנאי ופיצוי משמעותי למתלוננת. הפרקליטות הדגישה כי סטרוג תכנן את הרצח באופן מחושב ומתוחכם, בקור מקפיא דם, שרק בנס לא התממש. כמו כן ציינה הפרקליטות כי במהלך ניהול המשפט הנאשם לא לקח אחריות על הפגיעה הפיזית והנפשית הקשה במתלוננת. המתלוננת יוצגה על ידי עו"ד אריאל עטרי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו