הוארך מעצר הסייעת החשודה בהתעללות בילדים בגן בתל אביב

בהקלטות ממצלמות האבטחה במקום ניתן היה לראות כי הסייעת אוחזת בילדים בחוזקה, גוררת אותם, משליכה אחד מהם על כיסא ונוהגת כלפיהם באגרסיביות • השופטת: "מדובר בילדים כה קטנים הרי שתלויים כולם בחסדיה של המטפלת ומכאן גם נוספת החומרה"

אילוסטרציה, צילום: אורן בן חקון

בית המשפט בתל אביב האריך היום (רביעי) בשלושה ימים את מעצרה של סייעת בגן ילדים שחשודה בביצוע עבירות חמורות של התעללות פיזית בקטינים. "מדובר בילדים כה קטנים הרי שתלויים כולם בחסדיה של המטפלת ומכאן גם נוספת החומרה", כתבה השופטת בהחלטתה.

הסייעת נעצרה אתמול בחשד כי התעללה בפעוטות בגן בדרום תל אביב. בעקבות דיווח של אחד ההורים על חשד להתעללות במקום, הוזמנה מפקחת ממשרד החינוך כדי שתבחן את המתרחש במקום. המפקחת, שהגיעה לגן צפתה בהקלטות מהמצלמות האבטחה במקום, שם ניתן היה לראות כי הסייעת אוחזת בילדים בחוזקה, גוררת אותם, משליכה אחד מהם על כיסא ונוהגת כלפיהם באגרסיביות. בתום הצפייה הזעיקה המפקחת את המשטרה והשוטרים אספו את חומרי הווידאו להמשך צפייה ובדיקה ועצרו את הסייעת לחקירה.

"פעילות אגרסיבית של הסייעת כלפי הפעוטות במקום", גן ילדים אילוסטרציה, צילום: אורן בן חקון

בדיון הארכת המעצר אמר נציג המשטרה, כי נראית פעילות אגרסיבית של הסייעת כלפי הפעוטות במקום, ובעדותה היא אמרה שהיא לא רואה את זה כפעילות אלימה, למרות שזה לא נראה טוב. עוד הוסיף כי הדברים חמורים וזה רק מבדיקה ראשונית. הסנגור טען מנגד כי אין חולק שנעשו מעשים שיתכן שהם מעשים פסולים תוך התנהלות לא נכונה שמחייבת בשלב ראשוני הפסקה של העבודה כרגע, אבל יש לשחרר אותה כי מדובר באישה שמעולם לא נעצרה, שלאורך כל השנים רק קיבלה מילים חמות והמלצות.

השופטת קבעה כי מצפיה בסרטונים קיים חשד סביר כי החשודה ביצעה את המיוחס לה וקיימת עילת מעצר של חשש לשיבוש הליכי חקירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר