Loading...

תיעוד: תקיפות צה"ל ברצועת עזה // דובר צה"ל

לוחמי צה"ל פשטו על מבנה בן מספר קומות ששימש את מפקד חטיבת ח'אן יונס

במבנה אותרו אמצעי לחימה רבים וביניהם קלאצ'ניקוב, מחסניות, ציוד צבאי, ואמצעים טכנולוגיים • מחבל שהתקרב לכוחות כשהוא חמוש בסכין והשליך שני רימונים לעבר הלוחמים, חוסל על ידם בירי • בתקיפות חיל האוויר ביממה האחרונה ברחבי הרצועה, מטוסי קרב תקפו מספר מטרות של חמאס

כוחות צה"ל ממשיכים לחסל מחבלים מהאוויר, מהים ומהיבשה ברחבי רצועת עזה: ביממה האחרונה צוות הקרב של חטיבת הצנחנים פשטו על מבנה בן מספר קומות ששימש את מפקד חטיבת ח'אן יונס לניהול לחימה ואיתרו בו אמצעי לחימה רבים וביניהם קלאצ'ניקוב, מחסניות, ציוד צבאי, ואמצעים טכנולוגיים.

מחבל שהתקרב לכוחות החטיבה כשהוא חמוש בסכין והשליך שני רימונים לעבר הלוחמים, חוסל על ידם בירי.

פעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה, צילום: דובר צה"ל

בפשיטות נוספות של הכוחות אותר מצבור של רקטות RPG בתוך בתי מחבלים. במערב חאן יונס, לוחמי צוות קרב חטיבת הצנחנים חיסלו מחבלים שהיו בקרבת הכוחות בירי מטווח קצר.

פעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה,

לוחמי צוות הקרב של חטיבת גבעתי במרחב חאן יונס, חיסלו מחבל שנצפה מתקרב לכוחות. כמו כן, מכלול האש החטיבתי הכווין כלי טיס שתקף וחיסל שני מחבלים שניצפו מתקרבים למבנה. בנוסף, מטוס קרב חיסל צלף של ארגון הטרור הג׳יאהד האסלאמי, בהכוונה של מרכז האש של אוגדה 98.

פעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה,

בצפון הרצועה, לוחמי צוות קרב חטיבה 401 חיסלו שבעה מחבלי חמאס. במהלך פשיטות על מבנים רבים איתרו לוחמי החטיבה שבעה רובי קלאצ’ניקוב, שלושה אקדחים, ציוד צבאי, תחמושת רבה ורימונים.

בתקיפות חיל האוויר ביממה האחרונה ברחבי הרצועה, מטוסי קרב תקפו מספר מטרות של ארגון הטרור חמאס, ביניהן תשתיות טרור ועמדות שיגור.

פעילות כוחות צה"ל ברצועת עזה, צילום: דובר צה"ל

כוחות זרוע הים ממשיכים לסייע לכוחות הקרקעיים הפועלים ברצועת עזה באש ובתצפית מהים. ביממה האחרונה, תקפו הכוחות מספר מטרות המשמשות את ארגוני הטרור ברצועת עזה, בהן תשתיות טרור ומבנה בו זוהו מחבלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...