ספיר בורגיל חושפת פרטים על החתונה: "לא ראיתי דבר כזה פה בארץ"

כוכבת "האח הגדול" חשפה פרטים על חתונתה הקרבה עם הגבר שאותו הכירה בריאליטי • ולמה היא נמנעת מלשתף בעניינים משפחתיים?

ספיר ואברהם מציגים: חתונה מול מצלמות. צילום: אינסטגרם

אחרי שלקחה יומיים של הפסקה מהרשתות החברתיות, ספיר בורגיל חידשה היום (רביעי) את הקשר עם עוקביה באינסטגרם והציעה להם סשן של שאלות ותשובות. הם מצדם ניצלו את המאורע כדי להפנות אליה שאלות בקשר לחתונתה הצפויה עם ארוסה אברהם אקלום, המתמודד שבילה יחד איתה בבית "האח הגדול". 

"אז אני מבינה שלהרבה חשוב תאריך החתונה שלי. תתפלאו, גם לי", אמרה בורגיל שנתבקשה לנדב פרטים על התאריך שבו תהפוך לאישה נשואה.

"אם יש מישהו שזה חשוב לו – זאת אני. אנחנו עושים הרבה בירורים והרבה בדיקות, ויש הרבה דברים שקורים מתחת לפני השטח, אמרתי לכם, רמז נתתי: זה לא הולך להיות אירוע רגיל בשום צורה. לא ראיתי דבר כזה שהיה עדיין פה בארץ לפחות, נקרא לזה ככה. זה הולך להיות מגניב, זה הולך להיות פסטיבל. זאת לא הולכת להיות הפקת חתונה רגילה. אז תתאזרו בסבלנות, ממש עוד קצת וזה קורה. שתבינו שהכי הכי קרובים אליי לא יודעים מה קורה. רציתי לעשות הפתעה לכולם. תהיה הפתעה. יהיה שמח, יהיה כיף, יהיה מיוחד, לא יהיה רגיל".

"החיים שלי מאוד מאוד חשופים". ספיר בורגיל / צילום: אור גפן

רגע לפני שחתמה את הסטורי בנושא אמרה בורגיל לעוקבים כי החליטה להעניק בכל זאת רמז לגבי התאריך לחתונה ובדיוק באותו רגע נעצר קטע הווידאו שהעלתה. "זה היה מכוון", אמרה בחיוך. "ההפתעה תגיע בהמשך".

בסשן השאלות בורגיל שיתפה גם בהחלטתה להרחיק מעיני המצלמות עניינים משפחתיים על רקע הסכסוך התקשורתי עם אחיה שניר בורגיל. "למה לא רואים אותך עם אימא שלך?", חיטטו.

שניר וספיר בורגיל. עדיין בנתק, צילום: מתוך פייסבוק

"שאלה שאני מקבלת הרבה ואני עוצרת לענות עליה. אתמול ההורים שלי היו אצלנו בעל האש. אתם חייבים להבין. יש נטייה לחשוב שכל מה שקורה, קורה ברשתות החברתיות. אבל יש דברים שלמדתי להצניע, למדתי שלא בא לי לשתף אותם, בא לי שזה יהיה אינטימי, שזה היה שלנו, שזה יהיה רגע שהוא כיפי. לאחרונה אני נתקלת בכל מיני רגעים כאלה שאני אומרת 'בא לי להוציא את המצלמה ולשתף', ואז אני אומרת 'בא לי לנצור את זה בראש'. כי מהרגע שיצאתי מ'האח' אני משתדלת לשתף אתכם כמעט בהכל.

"אז אלה רגעים יקרים מפז, שהם שלנו, שהם יישארו מחוץ למצלמות. בסוף החיים שלי מאוד מאוד חשופים, ויש דברים שאני מעדיפה קצת להוריד כי זה בסוף גם יכול לעשות נזקים כאלה ואחרים. מה שסמוי מן העין יש בו ברכה. ככה אני אומרת, ככה אני עושה. וזה משהו שאני מתחילה לאמץ אותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר