למה כל העולם מדבר על הכובע הזה?

השחקנית אמבר הרד הציפה את האינסטגרם עם תמונות שלה מהפרימיירה לאקווהמן • האם זה כובע שחייה, קסדה או חצי אבטיח?

אמבר הרד // צילום: EPA

הפרימיירה לסרט גיבורי העל "אקווהמן", התקיימה אמש (שני) בלסטר סקוור, לונדון, והפכה לסנסציה אופנתית שמככבת בכל פיד באינסטגרם. מי שאחראית לרעש הגדול היא השחקנית אמבר הרד, שמגלמת בסרט את תפקיד מלכת הים "מירה", לצידו של כוכב "משחקי הכס", ג'ייסון מומואה, המגלם את אקווהמן עצמו.

לכבוד האירוע, נדמה שהרד בת ה-32, החליטה לעשות מחווה אופנתית לעלילת הסרט העוסקת בגיבור החיי במצולות הים, והופיעה על השטיח האדום במראה שלא נצפה עליו מעולם.  


יכולה לעוף מהאופנוע. אמבר הרד בפרימיירה // צילום: EPA

זה התחיל בשמלת הקוטור הירוקה שהשחקנית לבשה. השמלה מקולקציית הסתיו של ולנטינו ל-2018, עם עיטורי זהב ושובל ארוך במיוחד, הייתה בעלת דמיון למי האוקיינוס והיצורים החיים בו. השמלה בעלת מפתח המחשוף הרחב והעמוק, עם הקשירה הקדמית מתחת לחזה, הייתה נפלאה על הרד והתאימה למבנה גופה. בחלק האחורי, הרד הציגה גב חשוף עם קעקועים ומלא סטייל. 

אך מה שבאמת בלט מעל לשמלה המפוארת של הרד ומשך את כל תשומת הלב, הוא הכובע שהשחקנית חבשה לראשה. הרד בחרה לכסות את שערה עם כובע שחייה – כן כמו זה שחביב על הנשים היותר מבוגרות הפוקדות את  הבריכה, ולהפתיע לחלוטין את הקהל שהגיע לצפות בה.

יורדת למצולות. אמבר הרד על השטיח התכלת // צילום: Getty Images

כמובן, שלא היה מדובר בכובע שחייה רגיל אלא בפריט עיצובי שנראה יותר כמו תכשיט, והשתלב עם עגילי שנדליר-פנינה מוגזמים משנת 1850 וסנדלי עקב בצבע זהב. הכובע המורכב מפרחים ירוקים, עורר כל כך הרבה דימויים שהיה קשה לנו כבר לספור. 

הפריט נראה כמו כיסוי ראש, חצי אבטיח, קסדה צבעונית ואפיל עורר בנו זיכרונות לכובע שחבשו רקדניות הפלאפרס בשנות ה-20. בחירת הכובע, שהותאם להרד במיוחד, הייתה סיכון אופנתי גדול – והדבר הכי חיובי שאנחנו יכולים להגיד עליו הוא שהוא החמיא למבנה הפנים האלגנטיות של השחקנית הצעירה. 


מוכנה לפגוש כריש. הרד מאחור // צילום: EPA

אף שבעולם התגובות היו חיוביות לרוב, והגדירו את הלוק כנועז ואלגנטי, אנחנו פחות התחברנו למראה תחפושת בת הים הקטנה. מה שאי אפשר להגיד על יחסי הציבור של הסרט שבוודאי היו מאוד מרוצים מהשחקנית אתמול בלילה. אין ספק שהרד, שהפכה לכוכבת של הערב ותפסה את עיני כל המצלמות, הסתמכה על כך שהטוטאל לוק המוגזם, יעבוד – מפני שהוא הותאם לסרט הקומיקס – אבל אנחנו אומרים "לא".

בראיונות על השטיח – שהיה הפעם בצבע תכלת, הרד ציינה שהיא לא מצפה ללבוש שוב את הבגדים של הדמות  שלה בסרט - שהייתה ממש לא נוחה. אנחנו ממליצים לא ללבוש שוב אקססוריז שמיועדים לקאנטרי קלאב או למסיבת פורים - לפרימיירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר