בוהו שיק: פסטיבל קואוצ'לה נוצץ מתמיד

פסטיבל המוזיקה השנתי בקליפורניה נראה צבעוני מתמיד. עקבנו מקרוב אחר התלבושות המוגזמות, ההופעות והחידושים

המלאכיות של ויקטוריה סיקרט בפסטיבל , צילום: מתוך האינסטגרם

פסטיבל קואוצ'לה השנתי בקליפורניה מהווה תחליף לפסטיבל וודסטוק משנות ה-60. האמריקאים מנצלים את ההזדמנות לא רק לראות הופעות מוסיקה מעולות, אלא גם לאמץ את טרנד הבוהו שיק באקסטרים לשבוע ימים ולהחליף כל יום מספר תלבושות מוגזמות וכמובן להעלות לאינסטגרם.

 

אז מה היה? המלאכיות של ויקטוריה סיקרטס החליפו תלבושות בקצב מסחרר, קיילי ג'נר חוזרת לביצה והפעם ורודה מתמיד וביונסה בשיתוף פעולה מוצלח עם בלמיין בהופעה מיוחדת. גם ריהאנה השיקה שיתוף פעולה עם פומה ופנטי והמעצב ג'רמי סקוט ניצל את המסיבה השנתית שלו להודעה הרשמית על השת"פ החדש עם H&M יחד עם מובילת הקמפיין והמוזה שלו ג'יג'י חדיד.

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

Apr 13, 2018 at 8:49pm PDT

המלאכיות של ויקטוריה סיקרטס נהנות יותר

פסטיבל הקואצ'לה הפך להיות סמל סטטוס בתעשיית האופנה. מעצבים מכל העולם משתמשים בסיקור התקשורתי הגבוה של האירוע המדובר ומלבישים את מיטב הסלבריטיז בבגדים שלהם.

אלסנדרה אמברוסיו, שרה סמפיו, רומי סריג'ד ,ג'סמין טוקס ולאיס ריבריו הן רק חלק מהדוגמניות שנמצאות שם כרגע. הן מוזמנות לכל האירועים, ולכל אחד הן מגיעות עם מראה שונה וחדש.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Apr 14, 2018 at 1:32pm PDT

המסיבה השנתית של אתר האופנה Revolve

למרות שהפכה לאם ממש לא מזמן, קיילי ג'נר, שידועה באהבתה לפסטיבל, לא מוותרת לעצמה ומציגה חזרה לגזרה. קיילי הגיעה בלבוש נועז עם ג'קט ומכנס מעור בצבע קפה ועם האביזר האופנתי הקבוע שלה - פאה.

הפאה בצבע וורוד בוהק והשתלבה נהדר בפסטיבל הצבעוני. ג'נר הגיעה לפסטיבל יחד טראוויס סקוט, בן זוגה ואבי ביתה סטורמי, יחד עם אחותה קורטני וחברתה הטובה ג'ורדן וודס. גם אחותה של קנדל גנ'ר הגיעה בלבוש בסגנון צבאי שמככב לאחרונה, יחד עם הדומנית אמילי רטאייקאוסקי.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Apr 14, 2018 at 2:22pm PDT

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Apr 14, 2018 at 12:59pm PDT

BEYCHELLA

אחרי שדחתה את הופעתה בפסטיבל בשנה שעברה בעקבות הריונה עם התאומים, ביונסה חוזרת לבמה בהופעה היסטורית בערב השני של הפסטיבל בקליפורניה. חלק מהמעריצים הנרגשים אף שינו את שם הפסטיבל מקואוצ'לה לבייצ'לה (ביונסה+קואוצ'לה).

ביונסה פיצתה על היעדרותה בשנה שעברה בענק, בהופעה של שעתיים מלאות באנרגיות והחלפת תלבושות שתואמות לאווירת האירוע. ביונסה שיתפה פעולה עם מעצב האופנה הראשי של המותג בלמיין, אוליבר רוסטיג, שעיצב לה חמישה תלבושות מיוחדות המסמלות כוח.

המראה הראשון והעוצמתי ביותר היה המראה של המלכה המצרית נפראטי, שהיה מלא באלפי פייטים נוצצים. על בגד הגוף היו תפורים קריסטלים, ועל ראשה כובע עם נוצה כסמל לכובע שלבשה המלכה האמיתית בתקופת מלוכתה. מראה נוסף שלבשה שהתאים בדיוק לאווירה היה עם מגפיי פרנזים נוצצות ומכסוני ג'ינס קצרצרים.

השיא של ההופעה היה הופעת האורח של בנות הדסטינינז צ'יילד שהצטרפו אליה וביצעו כמה מהלהיטים שלהם, ולבסוף עלה לבמה בעלה והראפר ג'יי זי, שיחד ביצעו דואט מעולה.

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

Apr 15, 2018 at 6:58am PDT

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

Apr 15, 2018 at 3:34am PDT

ריהאנה מגזימה

למרות שריהאנה לא הופיעה השנה בפסטיבל, היא הגיעה למסיבת ההשקה של מותג האיפור שלה פנטי יחד עם מותג האופנה פומה, אותו היא מייצגת. כוכבת הפופ לבשה בגד גוף וורוד יחד עם מכנסי לחימה בשילוב עם נעלי עקב צהובות.

מאז מסיבת ההשקה היא כבר הספיקה להחליף כמה תלבושות, את כולם ניתן לראות באינסטגרם שלה. כולם מראות מוגזמים, בדיוק כמו שהיא אוהבת.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Apr 15, 2018 at 11:54am PDT

ZOEasis 2018

סטייליסטית הכוכבים רייצ'ל זו ערכה את המסיבה השנתית שלה בפסטיבל בקונספט של אוהל מרוקאי במדבר. זו לבשה שמלת מקסי לבנה מבד שיפון בעיצובה.

למסיבה שלה הגיעו שלל מפורסמים כמו פריס הילטון וויטני פורט, כולן לבושות בהתאם לאירוע בצבעים בהירים וקייצים שמתאימים לקיץ המדברי.

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe) on

Apr 14, 2018 at 5:15pm PDT

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe) on

Apr 13, 2018 at 9:30pm PDT

הבראנץ' השנתי של ליוויס

ליוויס עורכים ארוחת בראנץ' קייצית בפאלם ספרינגס עם קוד לבוש - ג'ינס וחולצה לבנה. הגיעו לאירוע בלבוש מוקפד - בלה חדיד וסנופ דוג, שנראו מיודדים מאוד. בלה חדיד לבשה ג'ינס ליוויס קצר וחולצת בטן מעטפת לבנה.

היילי בולדווין הגיעה בלבוש שמזכיר את מדונה בתחילת דרכה - עם ג'ינס גבוה, חולצת מחוך לבנה, משקפיי שמש לבנים, עגילי חישוק עם פנינים ואודם אדום. ברוקלין בקהאם, שמתחיל להיראות יותר ויותר כמו אבא שלו, הגיע בג'ינס ליוויס קלאסי וחולצה לבנה וכמובן עם סימן ההיכר שלו – כובע גרב.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwincr) on

Apr 14, 2018 at 7:23pm PDT

ג'רמי סקוט וH&M

המעצב ג'רמי סקוט ניצל את המסיבה השנתית שלו בקואוצ'לה כהזדמנות להודיע על שיתוף הפעולה החדש עם H&M.

מי שעמדה לצידו, וגם הכריזה על כך באינסטגרם שלה, היא הדוגמנית והמוזה של סקוט כבר זמן מה, ג'יג'י חדיד, שגם ככל הנראה הולכת להיות הפנים של הקולקציה. מותג היוקרה יצר לרשת קולקציית קפסולה שמשדרת אופנת רחוב וגלאם ביחד.

סקוט וחדיד היו לבושים בבגדים מתוך הקולקציה, ונראה שיש לנו למה לצפות. הקולקציה תגיע לחנויות ב8 לנובמבר 2018.

A post shared by Moschino (@moschino) on

Apr 15, 2018 at 4:21am PDT

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר