מזל טוב: שניר בורגיל ושי לי עופרי הפכו להורים

בן בכור נולד לבני הזוג שהכירו בבית "האח הגדול" ונישאו לפני מספר חודשים • "תודה לבורא עולם"

זה נגמר? שי עופרי ושניר בורגיל . צילום: אורי חיון

 

שמחה במשפחת בורגיל: אחרי תשעה חודשים של הריון מתוקשר, דרמות משפחתיות וחצי סולחה עם ההגעה שלהם לחתונה של ספיר ואברהם בשבוע שעבר, שי עופרי ושניר בורגיל הפכו להורים עם לידת בנם הבכור.

"מלכה שלי", כתב שניר הנרגש היום (שני) בפוסט ששיתף עם מאות אלפי עוקביו באינסטגרם על גבי תמונה מרגשת של שי מחדר הלידה כשהיא מערסלת את בנם הבכור והוא נושק לו ברוך. "תמיד ידעתי כמה את חזקה", המשיך להרעיף שבחים על אשתו, "היום באמת הבנתי שאת חזקה הרבה יותר מה שאני חושב.

"אני מודה לאל בכל יום שאת הזיווג המיועד לי משמיים, שאת הכוח שמחזיק אותי, את הצחוק שממלא אותי, והחום שעוטף אותי. אשתי היקרה, היום רשמית הפכת אותנו להורים, להורים שחלמנו להיות, ומכאן יש לנו דרך ארוכה של ערכים ואהבה ושמירה אין סופית. ברוך הבא לעולם ילד יקר שלנו", פנה בסיום לבכורו, "אhמא ואבא אוהבים אותם כל כך".

"תודה לבורא עולם ששלח לי בעל כמוך ואבא מדהים לילד שלנו", כתבה שי בתגובה לשניר בסטורי קצר ששיתפה. בעלי היקר לא הייתי עוברת דקה בלעדיך".

צילום מסך אינסטגרם

 

 

אל מאות המברכים שהציפו את הרשת בתגובות ללידה המרגשת הצטרפו גם סיגל אמם של שניר וספיר, הדודה הטרייה. "יואו איזה התרגשות כמה אושר, גדלו אותו בנחת וים אהבה. איזה אושר עילאי, תודה על הזכות להיות סבתא", שיתפה סיגל בסטורי שלה, וספיר הוסיפה: "הכי מרגש בעולם. אני דודה. מזל טוב שתדעו רק נחת כל החיים ולך שי כל הכבוד את לביאה".

כזכור, שי ושניר הכירו בעונה הקודמת של "האח הגדול". בפברואר הכריזו על ההיריון ובמרץ השנה כששי כבר בחודש החמישי עמדו השניים מתחת לחופה , כשאחותו של שניר, ספיר ובעלה הטרי אברהם אקלום שכאמור נישאו בשבוע שעבר, בלטו בחסרונם בגלל הסכסוך הקיים ביניהם.

תקופת ההיריון לא הייתה פשוטה עבור שי, ששיתפה לא פעם את מאות אלפי עוקביה בקשיים שחוותה.

"אני לא יודעת אם אתן מכירות את המחלה היפראמזיס, שהיא מאוד מאוד קשה", כתבה בסטורי שהעלתה ביוני האחרון. "לחוות 15 פעמים ביום הקאות וסחרחורות כל היום ושאת קמה כל פעם להקיא בדלי זה לא כיף. לא נעים לי, לא כיף לי".

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר