זה לא סוד שבין שתי הדיירות בבית "האח הגדול" (רשת 13), הדר שירי ואמילי קופר עבר חתול שחור והן לא מפסיקות להקניט ולריב אחת עם השנייה. עכשיו, אחרי שהצלע השלישית והמפשרת, עינב שרי, הודחה מהבית, הוויכוח מתעצם.
הבוקר (שני) הייתה זו פינת האיפור שהצליחה להביא את השתיים לוויכוח, או יותר נכון: הקונסילר שגרם למהומה. מאחר שכמות החפצים האישיים בבית מוגבלת, כשעינב עזבה היא השאירה כמה ממוצרי האיפור והטיפוח שלה.
"הדר ניגשה אליי וביקשה את הקונסילר. אמרתי לה 'לא'. היא שאלה אותי 'למה? זה של כולם'. אמרתי לה שזה לא של כולם. ואת לא תפני אלי מתי שבא לך", סיפרה אמילי לשילה.
"טוב שאמרת לה", חיזק אותה שילה.
"היא אמרה לי 'אני אפנה אליך מתי שבא לי. וכמה שבא לי כשזה קשור לנושאים של כל הבית'. עניתי לה שזה לא של כל הבית. היא התחילה לצרוח ולהשתגע. ולהראות דברים בפינת איפור. שהלק של עינב שם. ויש פה עוד דברים שהיא (עינב) השאירה לכולם. אמרתי לה שאלה דברים שעינב הביאה לי. ואז היא צעקה עלי 'התגלה הפרצוף האמיתי. שאת מגעילה. אמרתי לה 'נכון, אני מגעילה ואגואיסטית ולא חברה'".
הריב של הדר ואמילי הפך לשיחת היום של הבית. גם יוסי סיפר למלאני מה קרה שם והוסיף שהדר בוכה ולא מבינה למה אמילי גורמת לה להיראות רע בגלל שהן לא בטוב.
"אנשים משתגעים פה לגמרי", הכריזה אמילי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו