לא רק מצה

כל שנה מחדש צריך לשבור את הראש על מנות מיוחדות במרחב תמרון יחסית קטן של חומרי גלם • השנה מדור האוכל של ישראל היום מגיש לכם מתכונים פשוטים וזריזים להכנה במיוחד לפסח שיוציאו אתכם מהמטבח לחירות האמיתית • חלק ב'

מאפה מצה ובשר // צילום: לירון אלמוג // מאפה מצה ובשר. צילום: נ

אביב הגיע פסח בא, ואיתו העיסוק הבלתי פוסק במה אפשר לאכול בחג. מצד אחד, אנחנו רוצים לפנק את האורחים שלנו או את עצמנו במאכלים טעימים ומצד שני, גם מלאי צורות ההגשה של תפוחי אדמה נגמר בשלב מסוים. לצורך העניין הכנתי מקבץ של מתכונים פשוטים וטעימים שלא נופלים מאף מנה שנכין בשאר ימות השנה. 

 

תבשיל קציצות בקר, בצל ושום ירוק 

צילום: לירון אלמוג

רשימת חומרים ל-8 מנות:לקציצות:אופן ההכנה:

מאפה מצה ובשר

צילום: לירון אלמוג

רשימת חומרים ל-8 מנות:אופן ההכנה:

ממתק אורז תפוח ושוקולד

צילום: לירון אלמוג

רשימת חומרים לכ-50 ממתקים:אופן ההכנה:טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר