ריבועי מרשמלו קריספיים. צילום: מתוך האינסטגרם של נפתלי בנט

מדור לדור: חטיפי מרשמלו קריספיים של נפתלי בנט

רוה"מ לשעבר העלה ברשתות החברתיות חטיף ורוד ומתקתק שאמו נהגה להכין לו, וכעת גילת מכינה לבנם • הגולשים לא נשארו אדישים, ויש גם מתכון כמובן

[object Object]

רוה"מ לשעבר, נפתלי בנט, העלה ברשתות החברתיות שלו, חטיף מרשמלו ורדרד, שהתקשנו להישאר אדישים אל צבעו הנהדר.

"כשהייתי מפקד פלגת הלוחמים במגלן, אמא שלי היתה מכינה לחיילים שלי מעדן אמריקאי - ריבועי מרשמלו ופצפוצי אורז (כמה שזה טעים!!)" הוא כותב בפוסט. הוריו של בנט, עלו כזכור, לארץ מסן פרנסיסקו.

"הייתי לוקח (את החטיף) למבצעים בלבנון עם שהייה ארוכה בשטח, כי זה מלא אנרגיה ולא מתקלקל. נהגתי לשמור אותם בתיק, ואז אחרי בערך יומיים בשטח, מחלק את הריבועים הוורודים האלו לחיילים", הוא נזכר, וממשיך אל ההווה, "אז עכשיו גילת הכינה ליוני ולחבריו לצוות, ואנחנו מחכים לשמוע איך זה מתקבל". יוני הוא בנו של נפתלי וגילת בנט, שהתגייס באוגוסט האחרון.

בעקבות הביקוש, הוסיף בנט את המתכון בתגובות, הנה הוא לפניכם.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by נפתלי בנט Naftali Bennett (@naftalibennett)

ריבעי מרשמלו קריספיים של מרינה בנט

מצרכים: 

  • 45 גרם מרגרינה או חמאה
  • 300 גרם מרשמלו
  • כפית תמצית וניל אמיתית
  • 180 גרם פצפוצי אורז תפוח

אופן ההכנה:

  1. ממיסים במיקרוגל מספר דקות את כל החומרים מלבד פצפוצי האורז עד שהכל נמס ומבעבע. מערבבים טוב.
  2. שופכים את העיסה על הפצפוצים ומערבבים טוב עם כף עץ.
  3. מעבירים לתבנית אלומיניום בינונית מרופדת עם נייר אפיה, משטחים עם ידיים משומנות.
  4. כשמתקרר חותכים עם סכין חדה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו