כדורי פירה אפויים
מצרכים:
- 1 תפוח אדמה גדול
- 1 בטטה
- 1 כוס פירורי לחם (רצוי מכוסמין מלא)
- קורט כורכום
- קורט מלח הימאלייה
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
- מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוח האדמה והבטטה עד להתרככות.
- מועכים את שניהם לפירה.
- מוסיפים לפירה את פירורי הלחם, התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מהעיסה כדורים.
- אופים את הכדורים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.
המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך, ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו