זו השנה השישית שהבר בקומה הראשונה של המבנה ההיסטורי בו שוכנת מסעדת אריא מתקשט כולו זהב ושושנים, ופותח דלתותיו לחגיגת מימונה שמחה וצוהלת. יצאנו לטעום, להינות ממוזיקה קצת אחרת ובעיקר לספוג אווירת חג.
צלם: משה בן שמחון // עריכה: עדן בראל
באי הבר נהנו מדי ג׳יי המנגן, הפעם מוזיקה אלקטורנית אוריינטלית, וממגשי כל טוב של המימונה מעשה ידיו של שף גיא גמזו להתפאר.
במקום הוגשו מופלטות חמות ולצידן חמאה צהובה וקטיפתית ודבש ענברי, ספינג׳ לוהט עטוף יהלומי סוכר שעלה עכשיו מן השמן, מרציפנים משגעים בטעמי שקדים ופיסטוק, עוגיות קוקוס צבעוניות ומשמחות, נשיקות מרנג מקושטות ועוד. המתוקים מוגשים לחוגגים על חשבון הבית והמשחה רבה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו