פיצה זה ללא ספק אוכל המשלוחים האולטימטיבי – בגלל שמכינים אותה בקלות היא מגיעה חמה ובמהירות, ולכן אין זה פלא שיש יותר אופציות של משלוחי פיצה מאשר כל דבר אחר. עוד משהו שהופך את המאכל הזה לכל כך פופולרי הוא שהוא כל כך פשוט וטעים, עד שקשה למצוא מישהו שלא אוהב פיצה. ואולי דווקא בגלל זה, כשזה מגיע לפיצה, לכולם סטנדרטים שונים, טעם שונה ופיצריה מסוימת אחת שהיא פייבוריטית מובהקת. אבל זה לא ימנע מאף אחד לנסות פיצה חדשה.
עוד בנושא:
המשלוח היומי- מבחן המבורגר
האסייאתית הבטוחה לימי הבידוד
המשלוח היומי- מבחן הפיתות
המשלוח היומי- כך מרגישה יוקרה
לפיצה של רשת "פאפא ג'ונס" הגענו נטולי ציפיות. מעולם לא ניסינו אותה, רק שמענו עליה, בד"כ דברים טובים. ואכן, ההתחלה היתה מרשימה.
פיצה מתחילה באריזה. זוכרים את הפיצות לפני עידן מפרידי הפלסטיק הקטנים שמונעים מהגבינה להמעך על הקרטון? אם הפיצה הגיעה בחתיכה אחת – אמרת תודה. אבל ב"פאפא ג'ונס" לא הסתפקו רק באותם שולחנות פלסטיק מיניאטוריים, הם השקיעו עד הסוף. אריזת הפיצה של הרשת היא ללא ספק האריזה הכי קשיחה שנתקלנו בה אי פעם. אין שום מצב שהיא תתפרק או תתקער, גם בלי אותם שולחנות. על הקרטון עצמו מדבקה שחותמת את האריזה כמו חותמת שעווה רשמית, ועליה כתוב "חותם איכות – מהתנור אל הדלת שלכם". אכן, התחלה טובה מאוד.
הדבר הראשון ששמים אליו לב ברגע שפותחים את הקרטון הוא כמה תוספות שמו על הפיצה. אנחנו הזמנו שתי פיצות, על כל אחת שלוש תוספות ועל שתיהן נבזקו התוספות בנדיבות ובתשומת לב לפיזור עצמו. הפיצות נראו כל כך טוב, עד שנדמה שהוכנו ע"י מכונה ולא ע"י אדם.
בגזרת התוספות, ניסינו לחרוג מעט מהקומבינציות הרגילות. ההפתעה הנעימה הראשונה היתה האופציה לבחור בין שני סוגי תוספות חריפות – חלפיניו או פפרוצ'יני. היתה זו הפעם הראשונה בה נתקלנו באופציה של פפרוצ'יני, שהוא פלפל עם טעם יותר מעודן ופחות חריף מהחלפיניו הנפוץ, ולא התאכזבנו. עבור מי שאוהב חריף, מדובר באופציה נהדרת.

ה"העזה" הנוספת התבטאה בבחירת תערובת שלוש גבינות על הפיצה, במקום הגבינה הרגילה, וגם הפעם לא התאכזבנו. מדובר אמנם בבלילה כבדה של גבינות עם טעם חזק ועל כן אולי לא מתאימה לכל אחד, אבל לאוהבי הגבינות עם הקיק, מומלץ לשקול את האופציה הזאת בחיוב. התפריט מציע גם תערובת של שתי גבינות, לנועזים לייט.
הפיצה הגיעה חמה (אפילו רותחת!), האריזה שמרה עליה מכל טלטלה בדרך ואפילו המשולשים הגיעו כולם באותו גודל בדיוק, כאילו נחתכו באמצעות תבנית מיוחדת. אבל, כפי שנאמר בפתח הדברים, לכל אחד הפיצה שלו ואצלנו בבית מעדיפים את הפיצה דקה בהרבה. הפיצה של "פאפא ג'ונס" עבה יחסית וגם "הקשה" של הפיצה תופס נפח רב מדי, לטעמנו. מי שמעדיף את הפיצה שלו כזו, אין ספק ש"פאפא ג'ונס" זו הבחירה הנכונה בשבילו. אנחנו התנחמנו ברוטב פיצה שמגיע עם כל מגש, כדי לטבול את הסוף היבש של המשולש ולא להתבאס מדי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו