"בואו, אני פשוט צריך אתכם"

בצל הקורונה, עולם הקולינריה בשפל • שף מסעדת "סנטה קתרינה", תומר אגאי, פונה לקהל הסועדים והחברים עם פוסט לא שגרתי

השף תומר אגאי, צילום: יחסי ציבור

עולם המסעדנות והקולינריה בישראל נפגע בצורה קשה בתקופת הקורונה. מסעדות רבות נסגרו, חלק לצמיתות וחלק זמנית, אחרות מתקשות "להתניע" וגם אלו ששרדו את המכות עד עכשיו, מתקשות לתפקד. המצב הנוכחי הצליח להביא רבים מאנשי המקצוע בתחום ל"קיצון". הפעם היה זה תומר אגאי, שף מסעדת "סנטה קתרינה", מהמוצלחות שבמסעדות ישראל בשנים האחרונות, שפנה לעוקביו, חבריו וסועדיו, בפוסט לא אופייני. 

"היום בסנטה יש 0 הזמנות", פתח. "בעשרים וחמש השנים האחרונות אני קם בבוקר וכל הזמן שלי מוקדש לייצר חוויה שתמלא את הכיסאות האלה באנשים שמחים שבאים לקנות רגע, זוגות שבאים לשכוח את היום הקשה ולהזכר למה בחרו אחד בשני, במשפחות שמגיעות מתוך סיר הלחץ היום יומי ומרגישות שוב ביחד, חברים שנפגשים ומעבירים זמן ששווה מליונים וסתם ארוחות מקריות שמשמחות אנשים".

"בשבילי זה יותר מכסף", המשיך אגאי הנסער. "אני מחוייב לשמחה של האנשים האלה ובתמורה היא ממלאת אותי בעוד רצון לארח. כל כוס של יין שנפגשת עם עוד כוס עושה לי באוזן צליל שאני חי ממנו, חיוכים של אנשים שטועמים אוכל שלי מחזיקים אותי שפוי ומאפשרים לי להיות אדם מלא. אני אומר בכנות היום אני פשוט צריך אתכם, בואו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר