רות' שוסטר היא עובדת ותיקה במיוחד בחברת מקדונלד'ס – היא מגיעה אל הסניף של רשת ההמבורגרים בעיירת מגוריה, אירוויון שבמדינת פנסילבניה, כבר 27 שנים. משך הזמן הארוך של עבודתה הוא מרשים, אך הוא מפתיע במיוחד כשמגלים שבשבוע שעבר היא חגגת את יום הולדתה ה-100.
"אני לא מתכוונת לפרוש. אני אוהבת את העבודה שלי, לפגוש אנשים", סיפרה שוסטר, שהתחילה לעבוד במקום כשהייתה בת 73. מאז, היא מנגבת שולחנות ומברכת את הלקוחות שנכנסים לסניף.
עוד לפני שחגגה את יום הולדתה ה-100, סיפרה שוסטר כי בעיניה מדובר במספר בלבד: "עבדתי מאז ומתמיד, אני אוהבת לעבוד. מעולם לא היה לי הרבה כסף אבל תמיד היה לי מספיק". היא סיפרה גם שהיא לא הפסיקה לעבוד מאז שהתאלמנה מבעלה, שמת לפני 50 שנה.
את יום הולדתה העגול היא חגגה לא רק לצד בני משפחתה וחבריה, אלא גם לצד עמיתיה לעבודה – שדאגו להפתיע אותה באמצעות בובה בדמותה, אותה הם הציבו בסניף. גם מנהלי מקדונלד'ס דאגו להצטרף לחגיגה, כשהקליטו במיוחד עבורה איחולים חמים שהועברו אליה בווידאו.
גם מנהל הסניף שבו רות' עובדת החמיא לה, וסיפר שלפני התפרצות מגפת הקורונה, לקוחות עומדים בתור במיוחד כדי שהעובדת הוותיקה תעניק להם שירות. כיום היא עוזרת איפה שרק אפשר: "רות' היא גברת מיוחדת מאוד. אם לא הכרתם אותה, היא תגרום לכם להרגיש כאילו אתם מכירים כבר כל החיים".