מדריך TOP 50 PIZZA, המישלן של הפיצות, דירג את PIEDRA מישראל במקום הראשון כפיצה הכשרה הטובה בעולם ובמקום ה-37 בדירוג העולמי הכולל, עלייה של שני מקומות מהשנה שעברה.
מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים לפני שעה קלה (שני) את התחרות השנתית בטוקיו, במסגרתה דירג את מיטב הפיצריות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הישראלית PIEDRA כפיצה הכשרה הטובה בעולם. זו הפעם השלישית ברציפות בה המדריך היוקרתי מדרג פיצריה מישראל וכמו בפעמים הקודמות, כך גם השנה, פיאדרה נכנסה לרשימה היוקרתית.
במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף ב"פיאדרה", וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים "המישלן של הפיצות" וכן חולצת שף של המדריך. שף סינקלר הנרגש עלה לבמה עם כובע כתום כמחווה לבני משפחת ביבס שנרצחו בשבי חמאס וכשהציג את התעודה לקהל, סימן בתנועת יד עם שלוש אצבעות כמחווה לחטופה ששבה מהשבי בחיים - אמילי דמארי.
שף אבי סינקלר: "אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה שפיאדרה זכתה בתואר הפיצה הכשרה הטובה בעולם ומבטיח לכולם כי גם בשנים הבאות פיאדרה תמשיך להביא בשורה בדמות טעמים משובחים ותוסיף לתת כבוד למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך - הפיצה. ובהזדמנות זו אני רוצה לספר לכולם כי בקרוב מאוד תיפתח לראשונה בפיאדרה אפשרות להזמין פיצה באמצעות משלוחים".
על המחווה המרגשת שעשה על הבמה, הוסיף סינקלר: "התקופה המורכבת אותה אנו חווים מאז 7 באוקטובר מלווה אותנו בכל יום ובכל דקה. גם ברגע משמח שכזה, מחובתנו לזכור את מי שזכינו לשמוח בחזרתם לשלום ולצערי, את מי שלא שבו לביתם בדרך לה פיללנו והותיר בנו זעזוע וכאב עמוק. נמשיך לקרוא מעל כל במה לשובם של אחינו ואחיותינו החטופות והחטופים הנמצאים כבר 522 ימים בשבי חמאס. שובם לביתם יהיה ניצחון ענק ושמחה אדירה לכולנו".
פיאדרה שכוללת כיום שלושה סניפים, שניים בירושלים וסניף נוסף בפתח תקווה, עמלה בימים אלו על התרחבות הרשת ועל פתיחת שירות משלוחים. בתפריט שלה מוצעות מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית - טאבון אבן המובער על ידי טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי.