מי מאיתנו לא חתך בצל והתחיל לדמוע כאילו הוא צפה בדרמה קורעת לב? לפי מומחית אוכל אוסטרלית, מתברר שהדמעות יכולות להיחסך מאיתנו אם רק נקשיב לטיפ שלה.
לפי מלאני ליונלו, קודם כל צריך להוריד את הקליפה היבשה של הבצל - ואז לאחוז בו כמו בתפוז. אחר כך חותכים את הבצל בצורה של פלחים, כל חיתוך מגיע עד לאמצע הבצל, ואז מניחים אותו על הצד וחותכים לרוחבו של הבצל - כך שמתקבלות חתיכות קטנות מאוד המתאימות לכל סוג של צורך.
View this post on Instagram
"למדתי את הטריק הזה לאחרונה, בבקשה תגידו לי שאני לא היחידה", כתבה בסרטון שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, שכבר זכה ליותר מ-750 אלף צפיות.
מעבר להתלהבות של מומחית האוכל, מתברר שגם הצופים נדהמו מהעצה הקלה והפשוטה של חיתוך יקר. אחד מהם כתב ש"זה ממש גיים צ'יינג'ר", אחר כתב: "וואו, זה נראה כל כך קל, אני מייד מנסה את זה".
גולש אחר כתב ש"זו שיטה טובה מאוד, אבל כדאי יותר לחתוך את הבצל לחצי ואז לחתוך אותו בשיטה שאת מציעה. לחיתוך לחצי יש יתרון - כך נוח יותר להניח אותו על קרש החיתוך כתמיכה, ואז לבצע את ההליך. בכל מקרה, זה ממש מציל מדמעות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו