הרגישים לגלוטן והקרובים אליהם יודעים כמה קשה להם לא לאכול בצק. אלה ישמחו לדעת על חידוש מעניין בתחום הפיצות. גם אוהבי הגלידות ישמחו לשמוע על חידושים טעימים בגזרה.
חברת בן אנד ג'ריס משיקה לרגל הקיץ שני טעמים חדשים בסדרת גלידות ה-CORE, גלידות בעלות ליבה ייחודית בלב הפיינט. גלידת ה-CORE מאפשרת לקבל כדור גלידה מושלם. בין אם חופרים הישר אל תוך הליבה או מערבבים הכל יחד, כל אחד יכול לקבוע לעצמו איך תראה הכפית הבאה. שני הטעמים החדשים בסדרת ה- CORE הינם בום בום צ'וקולטה ועוגת גבינה ועוגיות. בום צ'וקולטה היא גלידת קרמל עם עוגיות שוקולד וגלידת מוקה עם חתיכות פאדג' וליבת שוקולד. עוגת גבינה ועוגיות היא גלידת שוקולד וגלידת עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד וליבת עוגת גבינה.
הטועמים התלהבו מאד מהטעמים החדשים, כשהטעם שקטף הכי הרבה מחמאות הוא עוגת הגבינה.
לדברי אבי זינגר, מנכ"ל בן&ג'ריס ישראל "סדרת גלידות ה- CORE מיוצרת באמצעות טכנולוגיית ייצור ייחודית. לאחר שבעבר החברה ייבאה טעם אחד מתוך הסדרה שזכה להצלחה ופופולאריות עצומה, החליטה החברה לאמץ את הטכנולוגיה למפעל הישראלי ולייצר את סדרת הגלידות באופן קבוע. מדובר בפיתוח ייחודי בענף הגלידות, שפותח על ידי צוות גורו הטעמים של בן אנד ג'ריס".
מחיר: 25.9 שקלים ל-473 מ"ל.
פיצה ללא גלוטן
צילום: יח"צ
חברת Refresh, יצרנית מוצרים ללא גלוטן, השיקה פיצה מרגריטה ללא גלוטן, בגרסה רגילה ובתוספת זיתים. הפיצה מכילה 100% גבינה והיא מוכנה תוך 10 דקות בלבד. הפיצה משווקת ברשתות המזון, בתי טבע ובמתחמי המוצרים ללא גלוטן. טעמנו את הפיצה. הפיצה טובה מאד וקשה להרגיש שמדובר במוצר ללא גלוטן. מדובר בפתרון מעולה למי שאינו יכול לצרוך גלוטן, הוספנו תוספות לפי הטעם האישי ונהנינו מאד.
לדברי מיכאל חדד, מנכ"ל Refresh, "המהלך הינו צעד נוסף בהפיכת חייהם של קהל הצרכנים ללא גלוטן למהנים וטעימים. "פיצה הינה אחד המאכלים הפופולאריים ביותר בעולם וביקשנו לתת מענה עבור צליאקים והנמנעים מגלוטן, שלראשונה יחוו את החוויה המוכרת ואהובה של פיצה מהבילה מהתנור".
מחיר: 26 שקלים ל-400 גרם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו