"דמות בלתי נשכחת": משתתף "בואו לאכול איתי" הלך לעולמו

ז'אק (ז'אן יעקב) בזק, שהתפרסם בהשתתפותו בתוכנית הטלוויזיה "בואו לאכול איתי", הלך לעולמו • בזק, תושב חיפה, השתתף בתוכנית לפני כחמש שנים יחד עם רעייתו ויויאן • בנו סיפר על מותו של אביו בדף הפייסבוק של התוכנית

ז'אק בזק ז"ל בתוכנית "בואו לאכול איתי". צילום: כאן 11

ז'אק (ז'אן יעקב) בזק, שהתפרסם בהשתתפותו בתוכנית הטלוויזיה "בואו לאכול איתי", הלך היום (שישי) לעולמו. בזק, תושב חיפה, השתתף בתוכנית לפני כחמש שנים יחד עם רעייתו ויויאן, שם הם הותירו רושם עז על הצופים באישיותם החמה והמארחת.

על פי הודעה שפרסם בנו ברשתות החברתיות, בזק נפטר היום. הוא היה חלק מזוג אהוב שייצג את הקהילה החיפאית בתוכנית האירוח הפופולרית, שם הציג את כישורי הבישול שלו ואת האהבה שלו לאירוח.

בראיון ל"ישראל היום" התייחסה התסריטאית דיקלה קידר לטענה לפיה פאנצ'ים רבים מקריינותו של אביבי מהעונות הראשונות לא היו עוברים כיום, בעידן שאחרי מהפכת ה"מי טו" ואמרה: "אני חושבת שיחסית לסדרות ריאליטי וסדרות מה'זאנר, יש בה כמעט אפס מניפולציה מבחינת הפקה. היא מאוד נקייה ובוודאי לא היינו משנים כלום כדי להתאים את העונות הראשונות להיום. אבל בהחלט רואים את השינוי שהדמות של שי עברה, ואת הקצב והאופן שבו הוא מגיב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר