ממועדון תרבות לריאליטי: התפקיד החדש של אסתר רדא

הזמרת, שגם כיכבה בסרטי קולנוע, על במות התיאטרון ואף הגישה תכנית בימיו הראשונים של תאגיד השידור, נבחרה להנחות את ריאליטי המוזיקה החדש "דה פור"

צילום: שרבן לופו // אסתר רדא

לאחר שסיפרנו לכם ראשונים כי מארינה מקסימילאן, מוקי, גלעד כהנא ודיקלה יהיו השופטים של פורמט הריאליטי המוזיקלי החדש של "רשת" "דה פור", ולאחר שנודע כי מיי פינגולד, שרית אביטן, שיר לוי ויהונתן אבידני ירכיבו את "רביעיית הגמר" שתוצג כבר בפרק הראשון של התכנית, כעת נודע כי אסתר רדא נבחרה להנחות את התכנית שתעלה בקרוב.

את רדא אנחנו מכירים עוד מימי "מקהלת שבא" עם שלמה גרוניך, אך את הפריצה הגדולה שלה עשתה בזכות אלבומה הראשון והמוערך, שאף הגיע למעמד אלבום זהב. בנוסף, רדא גילמה תפקידים רבים בקולנוע ועל במות התיאטרון ולאחרונה הנחתה לצד שפרא קורנפלד את מגזין התרבות היומי "מועדון תרבות" ב"כאן 11", שכבר ירדה מהאוויר.


בקרוב נראה אותן הרבה ביחד. מארינה מקסימיליאן ואסתר רדא // צילום: Sam Roberts

"דה פור" נחשבת להצלחה מסחררת בארה"ב ונרכשה לשידור בעוד כ-20 מדינות. החידוש של התכנית הוא שמדי פרק מגיעים זמרים מקצועיים שמנסים את מזלם על מקומם ברביעייה, כשההחלטה אם להכניס אותם לתחרות מול רביעיית הגמר חייבת להיעשות פה אחד על ידי ארבעת השופטים.

כמו כן, ב"רשת" עובדים במרץ על העונה הבאה של "דה וויס". אחד השינויים המרכזיים בעונה הבאה של הריאליטי המצליח, הוא הוספת כותב הלהיטים דורון מדלי לצוות המנטורים של התכנית, במקום אברהם טל, כפי שדיווחנו לכם כאן לראשונה. לצדו בכסאות המסתובבים יככבו עברי לידר, שלומי שבת ונסרין קדרי. מיכאל אלוני ינחה את גם את העונה הבאה של הריאליטי.

 • "האח הגדול": סוף של כישלון מפואר

 • משי קלינשטיין במשולש אהבה לוהט

 • מצעד עשרת השירים המושמעים של השנה

 • גל גדות ברשימת השחקניות הרווחיות ביותר

 • למה אנחנו אוהבים את "אתגר הנינג'ה"?

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של "ישראל היום"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר