מכירים את להקת "שוטרי הנבואה"? כאן 88 משבשים שמות

בחשבון הפייסבוק של תחנת הרדיו הועלה פוסט משעשע שקרא לפעילות גולשים לעוות את שמותיהם של האמנים הגדולים ביותר

כאן 88, צילום: אריק סולטן

מפעילי חשבון הפייסבוק של תחנת הרדיו כאן 88 פצחו הבוקר בפעילות גולשים שדרשה מהם להרוס שם של להקה או אמן על ידי שינוי של אות אחת בלבד משמם - בין אם מדובר בהסרה או בהחלפה. נניח Food Fighters או The Cute, ובגזרה המקומית "משתינה", "פנגו" ו"החלומות הגבוהים", לצורך המחשה.

עוקבי העמוד, ברובם חובבי מוזיקה גדולים, התגייסו למשימה וחרבו להם שמות איקוניים של אגדות וכוכבים מעולם השירה. בין היתר נכתבו "מוניקה פקס", "ההודים", "הילודים", "נושכי המגבעת", "החדרים של נטאשה", "איסלם", "כוונת", החורבנים", "שוטרי הנבואה",  "החלזונות הגבוהים", ו"ג'יפות" בגזרה המקומית, ואין באמת צורך להסביר באילו שמות מדובר.

בזירה הבינלאומית הגו משתתפי הפעילות שמות כמו "פינק פרויד", "בון בון בובי", "שימי הנדריקס", "קוראן קוראן", "אדי סוודר", "קוויר", ו"בוב דילר". כולם איומים בדרכם ונשמעים כמו להקות מחווה כושלות.   

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר