אנחנו המומים: אליקו ובת הזוג מחקו את התמונות המשותפות

לאחר שהציפו את הרשתות החברתיות באינספור תמונות רומנטיות שבהן הציגו זוגיות יציבה וחזקה, השניים החליטו להסיר כל זכר למערכת היחסים שלהם

אליקו ולירז ארז . צילום: ללא קרדיט

אחרי שהציפו את הרשתות החברתיות באינספור תמונות רומנטיות, שדרן הרדיו אליקו ובת זוגו בחודשים האחרונים לירז ארז החליטו למחוק מהרשת כל זכר לזוגיות שלהם - מה שהוביל לגל שמועות על כך שהשניים נפרדו.

כזכור, אליקו התגרש לפני כשנתיים וחצי מאשתו מיטל לאחר 16 שנות זוגיות. הקשר שלו ושל ארז היה מושא לביקורות חריפות בשל פער הגילים ביניהם. בראיון לתוכנית "פאולה וליאון" התייחס אליקו לתגובות הביקורתיות ואמר: "פגשתי אנשים מבוגרים ממני, אינפנטילים, ופגשתי נשים צעירות מאוד, חכמות ואינטליגנטיות. השיח במקומות מאוד בוגרים. תפרגנו. המרמור עושה קמטים".

אליקו ולירז ארז, צילום: ללא קרדיט

גם ארז הביעה את דעתה על העלבונות שספגה במרחב הווירטואלי. "אלי שלי, אהבת חיי. אנשים צרי עין מסתכלים על הפרטים הרדודים", כתבה בסטורי בהתייחסותה לפערי הגיל. "בסופו של דבר אנחנו זוג, בני אדם שהתאהבו מהלב וזכו לאהבה אמתית. האהבה שלנו תנצח הכל. הכל תפאורה כשיש אהבה".

נדגיש כי למרות השמועות, בני הזוג לא נתנו עדיין את אישורם לכך שנפרדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר