שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ממתקים יקרים: חברת "ליימן-שליסל" מעלה מחירים

לאחר שאסם הודיעה על העלאת מחירים על מוצריה, גם יבואנית המתוקים מצטרפת להתייקרות המשק • בין המוצרים שייתיקרו מנטוס, טופיפי, ליפטון ועוד

מותגי ליימן שליסל , עמי שומן
מותגי ליימן שליסל. צילום: עמי שומן

חברת "ליימן שליסל" הודיעה היום (ראשון) כי תעלה את מחירי מוצריה בשיעור ממוצע של כ-10 אחוזים החל מהראשון ביולי.

דיון בוועדת הכלכלה בעקבות גל ההתייקרויות (ארכיון) // ערוץ הכנסת

החברה, שבין הייתר מייבאת את המותגים לואקר, טופיפי, מנטוס הוטפופ, סניידרס, יוגטה ועוד, מצטרפת לחברות מזון נוספות שהעלו לאחרונה את מחיר מוצריהם. כך למשל מותג מנטוס יתייקר ב-11%, טופיפי ב-13%, מרסי ב-16%, ליפטון ב-20% וסניידרס ב13%.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר