הקרב הבא? אפל לא נוהגת לשחרר גרסה חדשה של ה-Apple TV, מזרים המדיה שלה, בכל שנה כפי שהיא עושה עם מוצריה האחרים. אלא שלפי דיווח שפורסם אמש (חמישי) בבלומברג, החברה עשויה להציג את הדור הבא כבר בשנה הבאה – אך תתמקד בשיפור החומרה עבור משחקים ותשיק שלט חדש.
מהדיווח בסוכנות הידיעות, אותו הביא מארק גורמן (לו רקורד מוצלח של הדלפות שעסקו באפל), ענקית הטכנולוגיה צפויה לשלב במכשיר מעבד מתקדם חדש ומתקדם בהרבה ממה שאנחנו מכירים כיום, זאת כדי לאפשר לו להריץ משחקים כבדים.
רוצים לקבל עדכוני טכנולוגיה ומדע לפני כולם? הצטרפו לעמוד האינסטגרם
לצד זה, לא ברור אם מדובר במוצר חדש שיושק לצד הסטרימרים הקיימים כיום, שכן על מנת להפוך את ה-Apple TV לקונסולת משחקים שתתחרה בפלייסטיישן ובאקסבוקס תדרוש מאפל להגדיל את מימדיו של המכשיר בצורה משמעותית.
בנוסף, לא ברור האם השלט החדש יקבל עיצוב הדומה לבקר המשחקים של סוני ומיקרוסופט, או שהחברה תמכור אחד כזה בנפרד.
כזכור, החברה הכריזה לראשונה על שירות המשחקים שלה, Apple Arcade (ארקייד), בתחילת 2019. הפלטפורמה מאפשרת למשתמשים תמורת תשלום חודשי קבוע לשחק במשחקים במוצריה השונים – אייפון, אייפד, מאק ואפל TV. כמו כן, ניתן למצוא משחקים בלעדיים שמתעדכנים באופן קבוע, ללא פרסומות.