הפועל חדרה: שרון מימר ימשיך לעונה נוספת

במועדון מרוצים מהמאמן שהגיע באמצע העונה והחליטו להמשיך איתו לעונה הבאה: "מרגיש חיבור שלא הרגשתי בשום מקום אחר" • אורן גולן: "אני שמח מאוד ששרון ממשיך איתנו"

צילום: אלן שיבר // מימר. עונה נוספת בחדרה

שרון מימר ימשיך בהפועל חדרה עונה נוספת. כך בישר הערב (שלישי) אורן גולן, במהלך נשף פורים שערכו השחקנים והצוות. מימר הגיע לחדרה עם פתיחת הסיבוב השני העונה במקומו של אורי גוטמן, ודורג במרבית העונה במקום השישי, אם כי ברגע האחרון חדרה פספסה את הכרטיס לפלייאוף העליון.

גולן אמר: "אני שמח מאוד ששרון ממשיך איתנו. התחלנו העונה דרך משותפת מאוד מוצלחת, וכעת נייצר המשכיות. אני משוכנע שיחד נמשיך את המסורת של הפועל חדרה וגם בעונה הבאה נבנה קבוצה ראויה וטובה".

מימר: "אני שמח ומאושר להמשיך. אני מרגיש פה חיבור כמו שלא הרגשתי בשום מקום אחר. יחד נמשיך להוביל את הפועל חדרה למקומות יפים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר