נפתלי בנט // צילום: אורן בן חקון // נפתלי בנט

ממשלת ימין נמצאת בהישג יד

כדי שלא יהיה גירוש נוסף וכדי שאויבינו בעזה, בסוריה ובלבנון יפחדו - צריך להצביע לימינה בבחירות הקרובות • ראשי המפלגות כותבים - פרויקט מיוחד

רק אנחנו, במפלגת ימינה הדתית־לאומית, נמנע מדינת פלשתין ונגבה את חיילי צה"ל.  הסלוגן שלנו במערכת הבחירות הנוכחית קובע נחרצות: זה או ימינה או שמאלה. 

אם הימין האידיאולוגי, שומרי המסורת ואנשי הציונות הדתית ייצאו כאיש אחד ויצביעו לימינה - נקים ממשלת ימין אמיתית שתמנע הקמת מדינת טרור פלשתינית שבירתה ירושלים. ימינה לא תאפשר למסור אדמת ארץ ישראל לערבים - לא היום ולא אף פעם. 

אנחנו מעדיפים ש־1,000 אימהות של מחבלים יבכו, ולא אמא של חייל צה"ל אחד. אוהבי ארץ ישראל, אנחנו במרחק נגיעה מהקמת ממשלת ימין יהודית־ציונית חזקה בראשות נתניהו. 

ראשי המפלגות כותבים:

נתניהו: תנו לי כוח להמשיך בתנופה

גנץ: אהיה ראש הממשלה של כולם

דרעי: שומרים על הערכים שלנו

ליצמן: כן למסורת ולא לפלגנות מסיתה

פרץ: מאמצי הפיתוי של הימין - אחיזת עיניים

עודה: למציאות יהודית־ערבית של רווחה, שוויון ושלום

לצידו של ראש הממשלה, אני כשר הביטחון, איילת שקד שוב כשרת משפטים עם נבחרת מצוינת של אנשי עשייה כמו בצלאל סמוטריץ' בתחבורה והרב רפי פרץ בחינוך. 

ממשלת ימין היא בהישג יד. גוש הימין עלה בסקרים האחרונים מ־54 מנדטים לפני שבועיים ל־58 מנדטים כיום, כך שהכדור בידיים שלכם.

ללא ימינה חזקה אנו עלולים לקבל ממשלת שמאל מסוכנת עם יעל גרמן שרת החינוך ואבי ניסנקורן שר האוצר. ימינה תיכנס רק לממשלה בראשות נתניהו, והצבעה לימינה בפתק "טב" זה שניים במחיר אחד: גם נתניהו כראש ממשלה וגם נפתלי בנט ואיילת שקד חזקים לצידו.

כדי שלא יהיה גירוש נוסף ושלעולם לא נמסור שוב שטחי מולדת לערבים. כדי שנמנע הקמת מדינת טרור פלשתינית שבירתה ירושלים. כדי שכל ילד וילדה בישראל יכירו את תפילת "שמע ישראל", ולא ירצו לגרש דוכן הנחת תפילין מהמרחב הציבורי כמו שקרה לאחרונה ברמת אביב. 

כדי שאויבינו בעזה, בסוריה ובלבנון יפחדו מאיתנו. כדי שחיילי צה"ל יידעו שתמיד יקבלו גיבוי מאיתנו בדרג המדיני. 

כדי שננצח את אויבינו. כדי שנמשיך לחזק כאן את הכלכלה החופשית לצד ערבות הדדית. כדי לבנות כאן מדינה יהודית חזקה ובוטחת. אני מבקש מכם שתצביעו ימינה, בפתק "טב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...