הכירו את האזרח הבריטי וויליאן

שחקן ההתקפה הברזילאי של צ'לסי עבר בניסיון השלישי את מבחן האזרחות ולא תופס מעתה משבצת של זר • "זה היה מבחן קשה. ברזיל היא התרבות שלי ושל משפחתי, אבל לונדון היא ביתנו השני", הבהיר וויליאן

וויליאן. יש לו סיבה לחייך // צילום: Getty Images // וויליאן. יש לו סיבה לחייך

משבצת שחקן זר התפנתה בסגל של צ'לסי, לאחר ששחקן ההתקפה הברזילאי שלה, וויליאן, עבר את מבחן האזרחות והפך לאזרח בריטי מן המניין.

 

וויליאן רואה את עתידו באנגליה, יחד עם משפחתו, ונזקק לשלושה ניסיונות כדי לצלוח את המבחן אותו הגדיר "קשה, כי היו הרבה שאלות על ההיסטוריה של בריטניה". לאחר שעמד במשימה אמר: "ברזיל היא התרבותי שלי ושל משפחתי, אבל לונדון היא ביתנו השני".

 

בדבריו רומז וויליאן על רצונו להישאר בצ'לסי ולהאריך בה את חוזהו, אך נראה שכעת יהיה מבוקש גם על ידי קבוצות מצמרת הפרמייר ליג, בשל אזרחותו החדשה. בנוסף, צ'לסי החתימה בשבוע שעבר את חכים זאייש מאייאקס, והוא עלול לתפוס את מקומו של הברזילאי בן ה-26.

 

וויליאן, שהצטרף לצ'לסי לפני 6.5 שנים, התאקלם במהירות והתאהב בלונדון, ולמרות בואו של זאייש לא מתכוון ללכת לשום מקום אחר: "כאן אני רוצה להישאר. כאן אני חי. כאן הכנסיה שלי ושל משפחתי. כאן אני רוצה שהבות של ייגדלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר