1:6 לסיטי על וילה, אגווארו עשה היסטוריה

החלוץ הארגנטינאי, שכבש שלושה שערים, הפך לשיאן השלושער של הפרמיירליג • מאחרז כבש צמד • ווטפורד תחת נייג'ל פירסון ניצחה 0:3 בבורנמות'

צילום: אי-אף-פי // קון אגווארו חוגג שלשוער. הצגה של הארגנטינאי

מנצ'סטר סיטי ככל הנראה לא תזכה באליפות אפילו שעלתה הערב (ראשון) למקום השני אחרי 1:6 מוחץ על אסטון וילה המתפרקת, אבל לפחות החלוץ שלה אוסף תארים. 

סרחיו אגווארו, שכבש שלושער, הפך לשיאן השלושער של הפרמיירליג עם 12 כאלה ואחד יותר מאלן שירר. בנוסף, הארגנטינאי הגיע ל-177 שערי ליגה והפך למלך השערים הזר של הפרמיירליג, כשהוא מנשל מהתואר את תיירי הנרי עם 175 ועושה זאת בשלושה משחקים פחות. ריאד מאחרז כבש גם הוא צמד, גבריאל ז'סוס הסתפק באחד. 

מנצ'סטר סיטי חוגגת על חשבון אסטון וילה, הערב // צילום: רויטרס

ההתאוששות המדהימה של ווטפורד תחת נייג'ל פירסון נמשכה עם 0:3 אצל בורנמות'. עבדולאי דוקורה, טרוי דיני ורוברטו פריירה כבשו את השערים, ועם 13 נקודות מתוך ה-18 האחרונות עלתה מעל הקו האדום והורידה מתחתיו את בורנמות'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר