כך תשמרו על האבוקדו ירוק וטרי כל השנה

הטריק הזה ישדרג את הארוחות ויאפשר לכם ליהנות מאבוקדו טעים, רך וטרי גם מחוץ לעונה בלי לשלם על המוצר כסף מיותר

אבוקדו לכל השנה, צילום: איתיאל ציון

רוצים לאכול אבוקדו טרי כל השנה אך לא יודעים איך לשמור עליו טרי? ובכן, יש סוד שישדרג את הארוחות שלכם ויאפשר לכם ליהנות מאבוקדו טעים רך וטרי גם מחוץ לעונה. הסוד קשור בהקפאה, כך גילתה מנהלת עמוד הפייסבוק האוסטרלי הפופולרי Slow Cooker Recipes & Tips.

לפי דבריה, אם מקפיאים את האבוקדו כשהוא טרי ביותר הוא לא משחיר בכלל ונותר ירוק, ובהפשרה פשוטה ניתן להשתמש בו לסלטים ולסנדוויצ'ים כל הזמן. "שמעתי שיש אבוקדו קפוא שאפשר להשיג כל השנה, אבל לא מצאתי מוצר כזה בשוק ולכן ניסיתי בעצמי והתוצאה מדהימה. בניגוד לאבוקדו טרי רגיל שמשחיר, אם תקפיאו אותו הוא יישאר ירוק". 

"קחו אבוקדו טרי באמת, חצו אותו לשניים ולהוציא את הגלעין, לאחר מכן עליכם לחתוך אותו לרבעים או לחלקים שאתם רוצים. בשלב הזה הניחו כל חתיכה בנפרד על מגש מכוסה בנייר עטיפה, הקפיאו את החתיכות ליום אחד, הוציאו את החתיכות ואחדו אותן לשקית אחת. בגלל שכל חתיכה כבר קפואה מיום ההקפאה הראשון, הן לא יידבקו בכלל אחת לשנייה, וכל פעם כשתרצו ארוחה או סלט עם אבוקדו תוכלו להוציא רק חתיכה אחת ולשמור את השאר", היא סיפרה בדף הפופולרי שלה.

 הטיפ הפשוט והמהיר הזה חרך את הרשת ואנשים כתבו לה שהוא שינה את חייהם. "עד עכשיו לא ידעתי איך לשמור לעצמי אבוקדו מחוץ לעונה, ממש הצלת אותי" כתבה אחת החברות בקבוצה לפוסט שהגיע כבר למאות תגובות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר