השף – סלב אסף גרניט וקבוצת "מחנה יהודה" פתחו את מסעדת "שבור" בלב פריז לפני כחודשיים בלבד, וכבר זכו למחמאה יוקרתית ממגזין העסקים "פורבס". המגזין עורך מדי שנה את רשימת "המסעדות הטרנדיות" בבירה הצרפתית ובראש הרשימה ניצבת בגאון המסעדה הישראלית החדשה, שכמובן זוכה למחמאות רבות.
"כל ביס הוא אגרוף קולינרי לחיך", נכתב במגזין. "שף המסעדה הוא אניגמטי ומקועקע וכל מנה במסעדה היא עדות ליצירתיות שלו". כמו כן החמיאו במגזין לצוות המסעדה בראשות השף דן יושע על האווירה הייחודית שיש במקום.
כאמור, המסעדה נפתחה לפני כחודשיים בחלל שהיה בעבר מועדון ג'ז אפלולי. יש בה 40 מקומות בלבד כאשר רובם הגדול הנם כסאות בר, כשממול המטבח הפתוח של המסעדה. המסעדה השנייה של גרניט ושותפיו בבירה הצרפתית, "בלאגן", שומרת על יציבות והצלחה רבה בעיר ומצליחה כבר למעלה משנתיים.
נוסף על כך, לקבוצת "מחנה יהודה", בראשה גרניט והשף אורי נבון, גם שלוש מסעדות בירושלים ("מחנה יהודה", "יודלה" ו"הדקל 3") וכמובן שתי מסעדות בלונדון ("ברברי" ו"קואל אופיס").
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו