זה הקרואסון הטוב ביותר בגולן

צלם קולינריה צעיר החליט לתרגם את אהבתו לאוכל, ופתח לפני חודשים ספורים את מטרלו, מאפייה נהדרת בעין זיוון

צילום: עדי פרץ //

בלבו של המתחם המסחרי הקטן והמתוק שבעין זיוון שוכנת מאפייה חדשה ונהדרת שמוקפת עצי אקליפטוס, מטרלו שמה.

צילום: עופר פריימן

המסעדה מציעה שלל מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות ולחמים וכן תפריט מגוון ורענן. זה נשמע כתיאור של מגוון בתי קפה משובחים במרכז הארץ ועל כן הבשורה כה משמחת. מדובר בבית קפה עדכני, צעיר ועכשווי באחד הקיבוצים הצפוניים ביותר בארץ.

מטרלו מצטרפת למקבץ קטן ואיכותי של בתי קפה צפוניים המציעים מאפים טריים ומשובחים מעשה ידי אומן, וכן קפה נהדר. עושה רושם כי רוח יצירה חדשה נושבת בצפון הארץ.

את מטרלו, מערוך באיטלקית, פתח עדי פרץ, צלם קולינריה צעיר שהחליט לתרגם את אהבתו לאוכל, ופתח לפני חודשים ספורים את שכיית החמדה הזו.  

מטרלו // צילום: עדי פרץ

בתפריט פוקצ'ות עם פוקירינו, מוצרלה וזוקיני או פרמזן וארטישוק, קרואסון סרדינים וגבינה כחולה, סלט שומר וקלמנטינות, שקשוקה גלילית, מאפים- בריוש הפתעות, רול קינמון בציפוי קרם שמנת וקרמל, קרואסון מסקרפונה ואוכמניות (ממטעי הקיבוץ), עוגת בראוניז ומנות המתחלפות בהתאם להיצע העונתי של פירות עין זיוון.

ניתן לעשות הזמנה מראש, לקחת לחדר או לפיקניק או להסב במאפיה לקפה ומאפים מלוחים או מתוקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר