ההצטרפות של אנטואן גריזמן לברצלונה שמה בצד באופן לגיטימי את פרנקי דה יונג, קשר נבחרת הולנד ואייאקס שעבר בשנה האחרונה עונה נהדרת שהביאה אותו עד לקאמפ נואו. הקשר בן ה-21 ערך ראיון וסיפר על ההתאקלמות שלו אצל הקטאלונים, על העזרה שהוא מקבל ובין היתר דיבר על ניימאר וליאו מסי.
תחילה סיפר דה יונג על הצורה שבה התקבל במועדון: “כל השחקנים מאוד פתוחים איתי, אם יש מישהו שעוזר לי במיוחד זה סרחיו בוסקטס, הוא מדבר איתי המון ועוזר לי עם הספרדית. הוא מספר לי דברים על המועדון והעיר ומסייע לי כמה שהוא יכול. אבל זה לא רק הוא, כולם עוזרים לי כאן”.
הסיבה שבחר לשחק עם הספרה 21: “לא הייתה לי בעיה לשחק עם מספר אחר על החולצה, אבל להיות עם המספר הזה מיוחד עבורי. מיוחד משום שסבא שלי חגג יום הולדת ב-21 לאפריל והוא הלך לעולמו לפני שנה וחצי, הוא תמיד היה בצד שלי לאורך הקריירה”.
דה יונג נשאל על ניימאר ואמר: “ברור שאני אשמח אם ניימאר יצטרף לברצלונה. הוא שחקן ממש טוב אבל זה לא תלוי בי, אני לא זה שייקבע אם הוא יחזור לבארסה או לא”.
על התחרות שמחכה לו על חולצת ההרכב: "אני יודע שאני שחקן לעתיד אבל אני רוצה להיות שחקן מפתח בקבוצה ולפתוח בהרכב, נראה מה יהיה ומה המאמן יחליט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו