צילום: HBO // "משחקי הכס"

מי הצליח לנחש את סוף "משחקי הכס"?

רובכם המוחלט הלך על האופציות המתבקשות, אבל רבים מכם היו נועזים וניחשו בהצלחה את הסוף של "משחקי הכס"

משחקי האחרון על הכס: כמה מכם הצליחו לנחש את הסוף המפתיע של "משחקי הכס"? ובכן, לא הרבה, ובכל זאת – בהתחשב לרמת הפופולריות של הדמויות ולגודל ההפתעה שחיכתה למעריצים, עדיין מדובר במספר נאה.

• "משחקי הכס" 8, פרק 6: סוף לסיקור

• לסיום: עוד פאשלה ב"משחקי הכס"

• "משחקי הכס": צחוקים מאחורי הקלעים

עם פתיחת העונה השמינית והאחרונה בהחלט של סדרת המופת של HBO, שאלנו אתכם את שאלת השאלות, השאלה שמעסיקה אותנו כבר תשע שנים - מי לדעתכם יישב אחרון על כס הברזל? עשות אלפי קוראים נענו לאתגר והרי התוצאות לפניכם.


הרוב האמינו בו // צילום: HBO

כמובן שלא יכולנו לתת את עשרות הדמויות שמשתתפות בסדרה כאופציות, והתרכזנו בעשר דמויות המפתח שאכן היה להן סיכוי של ממש לכבוש את הכס הנכסף. האופציות היו: ג'ון סנואו, דאינריז טארגאריאן, ג'יימי, סרסיי וטיריון לאניסטר, ארייה, סאנס ובראן סטארק, מלך הלילה ובריאן מטארת'.

מי ש-42% מכם היו בטוחים שיכבוש את הכס הוא היורש החוקי ג'ון סנואו. במקום השני עם 14% מהקולות התמקמה הדמות המפתיעה ביותר בעונה, דאינריז. את המקום השלישי לקחה ארייה עם 11%.


היהת קרובה, אבל לא. דאינריז // צילום: HBO

במקום הרביעי, התיישבה סאנסה עם 8%. במקום החמישי עם 7% התמקם מלך הלילה. טיריון הסתפק במקום השישי עם 6%.

והגענו למלך השבור בכבודו ובעצמו – רק 5% מכם ניחשו שבראן סטארק יהיה המלך בסופו של דבר. אמנם, מדובר במעט, אך לא היינו מתפלאים כלל למצוא ניחוש שכזה גם בתחתית הטבלה.

את הטבלה סוגרים סרסיי, ג'יימי ובריאן, עם 4%, 2% ו-1%, בהתאמה.


מי היה מאמין? טוב, לפחות 5% מכם // צילום: HBO

• למרות ההפסד: ישראל כבר ניצחה בתחרות האירוויזיון

• מרימי: "לא יכולתי שלא להרגיש את האנרגיה המדהימה"

• רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

עוד על "משחקי הכס":

• הספוילר המטורף של מייסי ויליאמס

• הספין-אוף של "משחקי הכס": כל הפרטים

• ווסטרוז באבל: כך הגיבו השחקנים לסיום הסדרה

• מתקציב נמוך לסדרה היקרה ביותר על המסך

• "העונה המורכבת ביותר של 'משחקי הכס'"

• לאס וגאס: מחווה דרקונית ל"משחקי הכס"

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...