צילום: דני מרון // הרוש חוגג עם ג'ונס, הערב בראשל"צ

סוויפ סגול: 102:105 לחולון בראשל"צ

קורי וולדן עם שיא עונתי של 37 נקודות הוביל את הקבוצה של דן שמיר לניצחון דרמטי בעיר היין • הסגולים שמרו על אופציה לתפוס את המקום השני בליגה

משחקו הראשון של גיא גודס כמאמן מכבי ראשל"צ היה בסיבוב הראשון בבית מול הפועל חולון. אז זה הסתיים בהפסד. מאז גודס וראשון ניצחו ב-10 מ-11 משחקי הבית שלהם, אך הערב (שני) בסיומו של הסיבוב השלישי שוב חולון הצליחה לנצח 102:105 בעיר היין. 

זה נגמר עם סוויפ עונתי של הסגולים (שניצחו את הכתומים בפעם השמינית ברציפות), וקחו בחשבון ששתי הקבוצות עוד יכולות גם להיפגש במסגרת רבע גמר הפלייאוף. חולון שומרת על אפשרות למקום שני. ראשל"צ תהיה בפלייאוף, השאלה באיזה מיקום.

אז מה היה לנו? חולון התאוששה מההפסד לירושלים ביום שישי בזכות הצגת שיא של קורי וולדן. המועמד הבולט לשחקן העונה קבע שיא קריירה ושיא נקודות עונתי של שחקן בליגה עם 37 נקודות. הוא קבר 9 מ-9 מהקו, מסר 6 אסיסטים וסיים עם מדד 44. גם שון ג׳ונס נתן משחק טוב מאוד עם דאבל דאבל של 20 נקודות ו-10 ריבאונדים.

ברבע השני ראשון רצה ל-5:19 והובילה ב-9 נקודות, אבל חולון חזרה עד פיגור שתיים במחצית (47:49). ברבע השלישי עברה הדומיננטיות לחולון. היא עלתה ל-65:72, ראשון הורידה לפיגור נקודה בלבד בעזרת שלשות של אדם אריאל, אבל הסגולים חזרו ל-8 הפרש. 

ברבע המכריע, המארחים שוב הצליחו לחזור עד ל-82:83, ובדקה ה-32, דקוואן ג׳ונס הורחק בגלל שתקף מילולית את השופט ארז גוריון. רגע משבר של חולון? לא אם אתם שואלים את קורי וולדן (עם לא מעט עזרה מצדו של עמית שמחון). חולון עלתה ל-83:90, ראשון עוד הורידה ל-91:92, אבל שוב וולדן היה במקום הנכון כדי להכריע את ההתמודדות הדרמטית בעיר היין.

קולשוב במפגש מול האקסית, הערב בראשל"צ // צילום: עודד קרני

וולדן מנסה לשמור על הכדור, הערב בראשל"צ // צילום: עודד קרני

ניצחון דרמטי לחולנים בראשל"צ // צילום: עוד קרני

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...