בית הדין הבינלאומי לבוררות בספורט פסק כי כריס ג'ונסון ישלם פיצוי כספי של 20 אלף דולרים להפועל חולון קבוצתו לשעבר בשל הפרה לכאורה של חוזהו, כך נודע ל"ישראל היום".
בית הדין פסק כי הפורוורד האמריקני הפר לכאורה את חוזהו בכך שעזב את הסגולים בקיץ 2023 ולא שילם פיצוי כנדרש בשל היציאה מן החוזה. בהסכם המקורי בין הצדדים נקבע כי אם יחליט השחקן להפעיל את סעיף השחרור שלו ולעזוב את המועדון הוא ייאלץ לשלם 60 אלף דולרים.
הפועל חולון שלא קיבלה את הכסף הגישה תביעה ולבסוף בית הדין פסק כי השחקן ישלם לקבוצתו לשעבר פיצוי של 20 אלף דולרים. כזכור, ג'ונסון משחק בהפועל ירושלים בשתי העונות האחרונות, אבל לפני כן הפך במדי הסגולים לאחד השחקנים המזוהים ביותר עם הקבוצה.
כזכור, ג'ונסון הגיע לראשונה לישראל בשנת 2018 כששיחק במדי הקבוצה מהבירה, ולאחר מכן ב-2020 שב לקדנציה שניה בארץ בהפועל חולון בה שיחק ארבע עונות נוספות.