הפלשתינים דיווחו הערב (שני) על כוחות גדולים של צה"ל והשב"כ שפועלים בשעות האחרונות במרכז העיר רמאללה וכן בכפרים הסמוכים לה, ככל הנראה במסגרת המצוד אחר חוליית המחבלים שביצעה את הפיגוע בעפרה.
במהלך הפעילות של כוחות הצבא ברמאללה פרצו עימותים בין פלשתינים לחיילים שעשו שימוש באמצעים לפיזור הפגנות. הסהר האדום ברמאללה דיווח על יותר מ 25 פלשתינים שפונו לטיפול בבתי חולים לאחר שנפגעו מירי אש חיה, ירי כדורי גומי ושאיפת גז מדמיע.
עוד דווח כי כוחות של צה"ל פשטו על משרדי סוכנות הידיעות הרשמית של הרשות הפלשתינית "וופא" ברמאללה ומנעו במשך מספר שעות כניסה ויציאה מהמבנה - כך לטענת הפלשתינים.
ברשתות החברתיות הפלשתיניות העלו גולשים סרטונים מפשיטת צהל על משרדי סוכנות הידיעות הפלשתינית, ודווח כי הכוחות עזבו את המקום לאחר שהחרימו מצלמות אבטחה של סוכנות הידיעות וכן מצלמות אבטחה של עסקים פרטיים ומבני ציבור סמוכים.
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו