כמה פעמים אמרת לעצמך ממחר דיאטה ולא הצלחת?

מטופלי אברהמסון מדווחים על כך שהדיאטה שלהם הפכה לקלה ביותר, ללא מאבק כלל. הם מספרים על ירידה בריאה במשקל, משום שלא מתפתים לגעת באוכל לא בריא, גם אם נחשפים לו

צילום: //

שיטת הגמילה של אברהמסון נחשבת לאחת הפופולריות בישראל  והיא כוללת גמילה מהדחף לאכילת פחמימות ממכרות. השיטה מבטיחה שיעורי הצלחה גבוהים. אהוד אברהמסון: “הצליחו להוכיח מחקרית שהמין האנושי לא מסוגל להתמודד עם התשדורת המוחית לשילוב הקטלני של קמח סוכר ושמן. הפתרון הוא גמילה וזה מה שאנחנו עושים כבר 35 שנה. הפחמימות הממכרות יוצרות לנו תיאבון יתר וגורמות לנו למחלת ההשמנה”.

לרדת במשקל היא שאיפה לצד כישלון ידוע מראש של לא מעט אנשים. אנשים שכבר ניסו, חוו והאמינו במגוון שיטות שבסופו של דבר אכזבו והחזירו אל אותו מגרש – מגש הפיצה. עם זאת, יש שיטה אחת שראוי לבודד מהכלל, וזאת כי בין אם אתם משתייכים לסוג האנשים שמאמינים בעזרים רוחניים ובין אם אתם משתייכים לסוג האנשים שבטוחים שמדובר בקשקוש – עם תוצאות קשה להתווכח!

הכירו את שיטת אברהמסון שכבר צברה קהל מאמינים לא קטן, אינספור לקוחות אשר הצליחו להשיל עשרות ק”ג ולשמור על התוצאה לאורך זמן. שיטת אברהמסון פועלת לאורך 35 שנה ומחזיקה בשמונה סניפים (כולל בחו”ל). הסניף המרכזי של שיטת אברהמסון יושב בעין ורד, בו יושבות נציגות שבין היתר מעניקות תמיכה לצד ייעוץ דיאטני – אם באופן פרטני ואם באמצעות תמיכה בקבוצת פייסבוק, שפים, דיאטניות ואפילו טכנולוג מזון.

 

אהוד אברהמסון

האיש ללא הפחמימה

בראש השיטה עומד אהוד אברהמסון - המייסד והבעלים של רשת מכוני גמילה מעישון ופחמימות רעות. אברהמסון מעיד שעוד בהיותו חייל תחום הגמילה ריתק אותו, ועל כן בחר ללמוד ביולוגיה, פסיכולוגיה ורפואה משלימה - תחום שבין היתר כולל נקודות לחיצה, עבודה עם אבני חן, אנרגיות, צ’קרות ורפלקסולוגיה (תחומים שאכן באים לידי ביטוי בשיטת אברהמסון).

ההשכלה המקיפה שמחברת בין תחומים שונים, לצד לא מעט ניסיון ותשוקה למטרה סייעו לאברהמסון לפתח את הנוסחה המנצחת, הגמילה שמנטרלת את הדחף מאותו אזור במוח שאחראי על ההתמכרויות, השיטה שכיום דוחפת אנשים מכל הארץ להשיג את המראה הרצוי לצד אורח חיים יותר בריא, ויש שיעידו שבין היתר גם משיגים אורח חיים יותר שליו ונמרץ.

מה לעזאזל יש לך נגד פחמימות ממכרות?

 ” הפחמימה התעשייתית מסוכנת אף יותר מסוכר בתצורתו המתועשת, משום שהיא מעלה מיד את רמות הסוכר בדם.

אכן קיימים דגנים בריאים יותר (כמו כוסמין או טף), אך לצערי הדגן הנפוץ על המדף הוא חיטה מהונדסת, שממנה מייצרים את הקמח הלבן.

הקמח הלבן מעלה בחדות את רמות הסוכר בדם, אף יותר מסוכר לבן. והרי שהוא לא בא לבד, מערבבים אותו עם שמן מים וסוכר ולעיתים עם קקאו ושוקולד, ובתצורתו העיקרית והתעשייתית, הקמח הלבן מזיק וגורם להשמנה לא בריאה.

הצליחו להוכיח מחקרית שהמין האנושי לא מסוגל להתמודד עם התשדורת המוחית לשילוב הקטלני של קמח סוכר ושמן. אנחנו באברהמסון מבינים את הקושי לוותר על פחמימה ממכרת, משום שאליה פונה כל מי שחש רעב.

אנחנו מציעים להיגמל מפחמימות ריקות המצויות ברוב מוצרי הקמח שאנו רוכשים : החל מהלחמניות ומוצרי לחם חיטה, עוגות ובורקס וכמובן הקמח הלבן שמוסיפים בלי ידיעתנו למוצרי מזון מתועשים (שניצלים מוכנים ועוד) מערך השירות שלנו ירכיב לך תפריט בהתאמה אישית. “.

להשאיר מאחור תחושות מעכבות

הכוח המניע של שיטת אברהמסון הוא הטיפול שמנטרל את החשק – להיגמל מסוכר ופחמימות מרעיבות יחסית בקלות. ייחוד התהליך מבוסס על שילוב מושכל של עקרונות המאפיינים ההוליסטים לצד תפריט מוקפד - מתוך הבנה שגוף ונשמה מתפקדים כיחידה אחת. כל מטופל מבית אברהמסון זוכה לא רק לקבל תפריט בריא ומספק, אלא גם טיפול רגשי שבין היתר מאפס תחושות מעכבות – כגון תלות רגשית, פחדים ודעות קדומות.

משהו קרה!

לאחר שהנפש יותר פנויה לצעוד בדרך חדשה עוברים לטכניקות מתחום הרפואה הסינית (ביו אנרגיה, רפלקסולוגיה ושיאצו), מתוך מטרה לאזן את המערך האנרגטי. בנקודה זו שיטת אברהמסון מסירה מחסומים ומייצרת נקודת הסתכלות חדשה בכול הנוגע לתפישה שלנו לגבי אוכל. נשמע מופרך? אולי, אך עם העובדה שלקוחות השיטה מעידים שכבר לאחר טיפול ראשון שאינו אורך יותר מכמה דקות הם חשים שונה לא ניתן להתווכח, ומאינספור עדויות של לקוחות מרוצים לאורך זמן לא ניתן להתעלם.

הלקוחות מעידים שגם אם לא ברור להם בדיוק מה קרה במהלך הטיפול, דבר אחד ברור, הם השאירו מאחור את הדחף הבלתי נשלט למתוקים ובצקים, הם חשים שמעתה גם ביקור במאפייה לא ישבור אותם, פשוט כי הדחף הבלתי נשלט למתוק התפוגג.

“זכיתי להתחלה חדשה”

בוגרי אברהמסון מעידים מבלי לחשוב פעמיים שהדרך למשקל היעד מעולם לא הייתה כ”כ נעימה וקלה, כך שההתמדה לאור זמן היא פשוט עובדה. עדיין ספקנים? מוזמנים לשמוע תגובת של לקוחות:

 

רונית אוחיון:

“לפני כשנה הגעתי לאברהמסון לגמילה מפחמימות ממכרות, בהמלצת ביתי שני וויס שבעצמה השילה בזכות אברהמסון 28 ק”ג בשנה. לולא ההוכחה החיה בביתי שלי לא הייתי נותנת צ’אנס. באותה נקודה הייתי מאוד סקפטית - תוצאה של לא מעט דיאטות כושלות. במהלך הטיפול הבנתי שזו לא עוד דיאטה, אלא שיטת אברהמסון הטמיעה בי אורח חיים שאני שמחה לאמץ. בזכות אברהמסון רזיתי 33 ק"ג והאכזבה התחלפה בגאווה.!”

חנה שריקי:

“לא פעם ניסיתי דיאטות שונות, עליתי וירדתי במשקל כמו אקורדיון והדבר ששבר אותי בכל דיאטה היה הצורך בפחמימה וסוכרים.

התחלתי את התהליך בערב חג השבועות – כנגד כל הסיכויים.. הגעתי לאברהמסון מוכנה לגמרי לתהליך ובינתיים רזיתי 14 ק”ג ואני עוד צופה הישגיים נוספים.

כשיצאתי מהטיפול אצל אברהמסון ניגשתי למאפייה, רציתי להרגיש אם הצורך לטעום מאפה עדיין קיים. בזמנו, כשהייתי קונה חלות, לחם, או כל פחמימה, עוד בדרך הייתי אוכלת חצי מהשקית. הפעם לא נגעתי והכי מדהים שבכלל לא הרגשתי צורך, התשוקה הטהורה לפחמימות נעלמה.

מאז תחילת התהליך לא נגעתי בפחמימות ומתוקים וזה עדיין לא חסר לי. אמשיך ואציין שקרמבו, סופגניות, שווארמה וכל הדברים הטעימים שהיו חלק נוכח בחיי הוחלפו בדברים בריאים. כך שאם בעבר היה ידוע שהתיק של חנה מלא ב”הפתעות מתוקות”, הרי שכיום תמצאו בתיק שלי רק דברי בריאות.

כולי תקווה שהדרך של אברהמסון הפכה לדרך חיים שלי. אני אוכלת טוב, מתבלת, מגוונת והכי חשוב מרוצה – מרגישה נפלא עם עצמי החדשה.”

רעות דה רוסו:

“אני גמולה מפחמימות ממכרות מזה כשנה וחצי ורזיתי 20 ק”ג!

רציתי לשתף ולספר ששיטת אברהמסון שינתה את חיי. אני מרגישה מאושרת, בריאה, מלאת אנרגיות ובטחון עצמי, ובעיקר נגמרו המלחמות עם מתוקים ובצקים רעילים. כל מי שנמצא בתהליך ההרזיה מבית אברהמסון, אני מזמינה אתכם להיעזר טלפונית בתמיכה המדהימה של צוות המכון - לי הם עזרו המון. הם אלופים ומקצוענים וממש מרגישים שאכפת להם שהתהליך יצליח.

בנוסף אני ממליצה לנצל את סדנאות “הבישול הבריא” מבית אברהמסון – ותאמינו לי הם יודעים לתת מתכונים ביג טיים! לבסוף אציין שגם הילדים מרוויחים - מאז התהליך האישי שלי הם מרוויחים ארוחות הרבה יותר בריאות.

בהצלחה לכולנו!”

להתראות תשוקה שלום מידה חדשה


יש שיטענו שאברהמסון "תפס טרמפ" על המגמה הבריאה, בה פחמימות ריקות ופשוטות גורמות להתמכרות והשמנה ונחשבות לאויב הציבור, אך יש לזכור שהוא היה מהראשונים שהתריעו ללא כל התנצלות שהחיטה של היום מהונדסת ומכאן שממכרת ומסוכנת, עוד לפני המחקרים האחרונים שהוכיחו זאת. אברהמסון מחדד שגלוטן אינו רק גורם עיקרי של השמנה, אלא הוא נמצא במזונות שגורמים להשמנה ועבור מי שמרים גבה, אכן הוכח מחקרית שהמין האנושי אינו מסוגל לעמוד בדחף לשילוב בין הקמח הלבן הסוכר הלבן והשמן . שמעתי מישהו כאן, אתם מכירים את הסקפטים שעל כל דבר מוצלח יגידו לך “עבדו עליך” , ובכן גם אם מדובר בנטו החדרת מוטיבציה, הרי שאברהמסון עושה את העבודה – עובדה שרק אצלו אחוזי ההצלחה כה גבוהים, אז קבלו המלצה חמה, לכו ש”יעבדו עליכם” תורידו במשקל ותהיו בריאים!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר