"המשלחת הוכיחה עליונות"

שרת התרבות והספורט, מירי רגב ברכה את פלצ'יק על הזכייה במדליית הזהב: "המסע ההיסטורי באבו דאבי הסתיים בצורה הכי מתוקה שיש" • יו"ר שדולת הספורט, יואל רזבוזוב: "השמעת 'התקווה' יום אחרי יום – הצלחה למדינת ישראל"

צילום: אלי סבתי // השרה רגב עם שני זוכי מדליית הזהב באבו דאבי

ההצלחה הגדולה של המשלחת הישראלית לגרנד פרי באבו דאבי, הגיע היום לשיא נוסף, כאשר פטר פלצ'יק זכה במדליית הזהב בקטגוריית המשקל עד 100 ק"ג.

שרת התרבות והספורט, חברת הכנסת מירי רגב בירכה את פלצ'יק על ההישג: "המסע ההיסטורי של נבחרת הג'ודו באבו דאבי מסתיים בצורה הכי מתוקה שיש עם הזכייה של פיטר במדליית זהב שנייה ופעם נוספת שדגל ישראל מוצג בארנה והתקווה מנוגנת על אדמת אבו דאבי.

ספורטאי המשלחת הוכיחו עליונות לאורך כל התחרות עם זכייה בחמש מדליות מתוכן שתי מדליות זהב ושלוש ארד, יחד עם גפן ואורי שהגיעו למקום החמישי וכל יתר הנבחרת שהוכיחו רוח לחימה אדיר.

עליונות זו מגיעה הודות להשקעה העצומה והדרך הנכונה אותה מובילים יו"ר האיגוד, משה פונטי, יחד עם צמד המאמנים הלאומיים, אורן ושני והצוות המקצועי שלצידם.

אני גאה על ההישג ההיסטורי אליו הגענו בזכות המאבק העיקש שהובלתי יחד עם ידידי פונטי והאוזן הקשבת לה זכינו מנשיא האיגוד העולמי, מריוס ויזר וההחלטה האמיצה והמתבקשת שקיבל לאפשר לספורטאים הישראלים להתחרות תחת הדגל וההמנון הישראלי"

יו"ר שדולת הספורט, ח"כ יואל רזבוזוב ('יש עתיד'), בירך את פיטר פלצ'יק על הזכייה במדליית הזהב, ועל השמעת "התקווה" באבו דאבי:

"כשמשלחת הג'ודו הישראלית זוכה בשתי מדליות זהב והקהל באבו דאבי שומעים את "התקווה" מתנגן יום אחרי יום - זו כבר הצלחה גדולה לג'ודו הישראלי ולמדינת ישראל בכלל.

מגיעות לפיטר פלצ'יק את כל הברכות על הזכייה במדליית הזהב, על אדמת אבו דאבי. גרמת לנו את גאווה גדולה ושמחה ענקית".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר