מנצ'סטר סיטי נחלה אמש הפסד כואב (2:1) לליון במשחק הראשון של בית ו' בשלב הבתים של ליגת האלופות.
מייקל ארטטה, עוזר המאמן של הסיטיזנס היה זה שעמד על הקווים בעקבות עונש ההרחקה שספג פפ גווארדיולה במשחק מול ליברפול בעונה שעברה. ארטטה שלמעשה ערך את הופעת הבכורה שלו על הקווים סיפר על הגורמים שהביאו להפסד: "היינו מעט איטיים בהתחלה והפסדנו יותר מדי קרבות על כר הדשא" והוסיף מה הוביל להפסד: "לא היינו עקביים בדרך בה שיחקנו וברמה הזאת אתה משלם על כך מחיר. לא שמרנו מספיק על הכדור במצבים מסוימים והם (ליון) השתמשו בזה וכבשו פעמיים".
אחרי שליון כבשה שני שערים במחצית הראשונה מרגליהם של מקסוול קורנה ונאביל פאקיר, אלופת אנגליה הצליחה לחזור משער של ברנרדו סילבה בדקה ה-67, אך זה כמובן לא הספיק עבור שחקניו של ארטטה שאמר: "אחרי (המחצית הראשונה) התגובה של השחקנים היתה נהדרת. במחצית השניה עשינו כמה דברים בכדי לשלוט בקישור והיה לנו שחקן נוסף שם. יצרנו מצבים אך לא הצלחנו לחזור למשחק. ברמה הזו זה לא מספיק. אני לא יודע אם גווארדיולה היה עושה את השינוי, זהו משהו היפותטי".
על כך שעמד לבדו על הקווים ללא גווארדיולה הוסיף: "המציאות היא שפפ לא היה פה והפסדנו את המשחק. השחקנים היו מודעים לחוזקות ולחולשות של ליון והם היו מוכנים לזה".
עוזר המאמן הספרדי התייחס לקושי הרב לשחק במפעל הטוב ביבשת: "יש לך אפס מקום לטעויות בליגת האלופות. כשאתה עושה טעות, אתה נענש, בין אם זה חוסר תשומת לב, בין אם אתה מפסיד במאבק על הכדור או סתם מאבד כדורים ולא אפקטיבי מספיק, אתה משלם את המחיר והיום היה הדוגמא לכך".
על הפתיחה החלשה של קבוצתו סיפר: "ההתחלה לא היתה טובה, לא היה אפשר להרגיש את הזרימה של הקבוצה" והוסיף: "לא הצלחנו למצוא המשכיות וסביר להניח שזה מה שהוריד לנו את הביטחון. הרגשנו מאוימים בכל פעם שאיבדנו את הכדור. לפעמים זה גורם לך לאבד את הביטחון וכאשר אתה מנסה להגיב לזה, זה כבר מאוחר מדי. הם (השחקנים) היו נחושים לשוב למפעל, הדרך בה נפרדו מהמפעל (ליגת האלופות) בעונה שעברה כאבה לשחקנים".
סיטי שיחקה אמש באצטדיונה הביתי שהיה קרוב לתפוסה מלאה, על השאלה האם הקהל הוא זה שהפעיל לחץ על השחקנים וזה מה שגרם להם לאבד את המשחק השיב ארטטה: "אני לא משתמש בכמות הקהל בתור תירוץ בגלל שכבר שיחקנו מול כמות כזו של קהל בליגת האלופות בעבר והצלחנו לנצח. התסריט האידיאלי הוא אצטדיון מלא בכל משחק ושהקהל ידחוף את הקבוצה כמו משוגע, אך אנחנו יודעים שלא תמיד זה קורה. אני רוצה להסתכל על זה בצורה חיובית, אני בטוח שהקהל יגיב באותה דרך שבו הוא הגיב שהקבוצה היתה בפיגור 2:0 במשחק הבא והסיפור יהיה שונה לגמר".